NHL: Pittsburgh Penguins - Buffalo Sabres

Su 12.11. | klo 02:30 | NHL | PITTSBURGH PENGUINS - BUFFALO SABRES

Kohde sulkeutuu: 12.11.2023 02:30


NHL:ssä Pittsburgh Penguins kohtaa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä back-to-back ottelussa pelaavan Buffalo Sabresin Suomen aikaa kello 02.30 alkaen.

Penguinsilla voitokas lännen vieraskiertue - Sabres taistellut itselleen pisteitä tasaisista otteluista


Penguins palaa Pittsburghiin voitokkaalta lännen vieraskiertueelta, jossa he kohtasivat San Jose Sharksin (10-2), Anaheim Ducksin (2-0) sekä Los Angeles Kingsin saalistaen yhteensä täydet 6 pistettä. Viime ottelu Kingsiä vastaan oli Penguinsille kaikista haastavin, ja he olivatkin ottelussa rajusti alakynnessä laukaisumäärissä, jotka Kings vei nimiinsä 36-20. Maalinteossa Penguins oli kuitenkin tehokas, ja vei lopulta 2 pistettä matkaansa Bryan Rustin iskemällä 4-3 jatkoaikaosumalla.

Jobinpostia joukkueeseen vieraskiertueelta toi Tristan Jarryn loukkaantuminen Ducks-ottelussa. Jarryn kypärä oli huonossa asennossa samaan aikaan kun vastustajan laukaus osui kypärän alle. Maalinsuulle asteli Magnus Hellberg, jonka ensimmäinen startti Penguins paidassa Kingsiä vastaan oli mainio yli 92% torjuntaprosentilla. Kakkosmaalivahdin virkaa toimittaa tällä hetkellä suomalainen Joel Blomqvist, joka odottaa vielä ensiesiintymistä NHL-kaukalossa.

Penguins on kammennut itsensä pois itäisen konferenssin viimeiseltä sijalta ja saanut voittojen myötä itselleen hyvin itseluottamusta. Joukkue on löytänyt itselleen tasaisen suorittamisen vaihteen viime otteluissa.
Buffalo Sabres voitti viime yönä Minnesota Wildin tiukan ottelun päätteeksi maalein 3-2. Henri Jokiharju niittasi puolustajan tontilta kauden toisen maalinsa vieden Sabresin johtoon ensimmäisessä erässä. Maalin per erä tehneen Sabresin hahmo oli 1+1 tehopisteet iskenyt John-Jason Peterka, jonka osuma jäi myös ottelun voittomaaliksi. Laukauksia Sabres toimitti kohti Wild maalia kuitenkin vain 25 kappaletta.

Sabres majailee 14 pelatun ottelun jälkeen itäisen konferenssin yhdeksännellä sijalla maalierolla 44-43.

Maalikeskiarvo Sabresin peleille on ollut siis noin 6,2 maalia per ottelu. Ukko-Pekka Luukkonen saanee startin Sabres maalilla Penguinsia vastaan, kun hänellä oli huilivuoro viime yön pelissä. Luukkonen on torjunut tällä kaudella torjuntapronsentilla 89,88% päästäen keskimäärin 3,10 maalia per ottelu.

Sabresin ottelut tällä kaudella ovat olleet erittäin tiukkoja, ja useimmat niistä päättyneet vain maalin erolla.Maaliraja otteluun korkealla


Pittsburghin ja Buffalon väliseen otteluun maaliraja on asetettu melko korkeaksi, jopa seitsemään maaliin. Viime kaudella joukkueet kohtasivat kolme kertaa, jotka päättyivät lukemiin 3-1, 4-3 ja 6-3.

Sabresin tämän kauden 14 ottelussa on nähty vain 3 kertaa yli 7 maalia, kun taas Penguinsin otteluissa kahdesti. Ottelu on molemmille joukkueille jo tämän viikon neljäs ja Sabresille back-to-back ottelu, joten ensisijaisesti tästä voisi odottaa hieman matalatempoisempaa ottelua jossa nähdään alle 7 maalia.

Otetaan vetokupongille pelivalinnaksi alle 7,0 maalia. Tasan 7 maalin toteutuessa panos palautuu.

Kalasta uutuussivusto Posidolta iso talletusbonus!


Siirry Posidon laineille! Uutuussivusto tarjoaa isot bonukset, muun muassa ensitalletuksen tuplaus aina 200€ asti!
Posido: Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!

Pelivalintamme:

Alle 7 maalia (JA+RL) @1.8

Osuma
Fezbet - Lue arvostelu

1.8

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Rabona - Lue arvostelu

1.8

Uusi Rabona tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Sportaza - Lue arvostelu

1.8

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betrebels - Lue arvostelu

1.8

Betrebels - Talleta 200€ Saat 400€! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Posido - Lue arvostelu

1.8

Posido – Sukella aarrejahtiin 200%/200€ bonuksella! Lue arvostelu Siirry pelaamaan