Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NHL: Carolina Hurricanes - Philadelphia Flyers

Miro
Kirjoittanut:
Miro
Jääkiekon vedonlyönti netissä - Ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Pe 22.03 klo 3.30
Huti
Carolina Hurricanes -1,5
2.05100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.9750€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Carolina Hurricanes ja Philadelphia Flyers kohtaavat tällä kaudella neljättä kertaa. Canes on ollut kauden kolmessa aiemmassa kohtaamisessa niskan päällä, mutta pystyykö Flyers lyömään tällä kertaa kampoihin?

Hurricanes mainiossa vireessä

Carolina Hurricanesin mainio vire sai viime ottelussa jatkoa, kun joukkue löylytti New York Islandersia maalein 4-1. Voitto oli edellisestä 10 ottelusta jo kahdeksas, joka on NHL:n kuuminta luokkaa. Myös kertoimienlaskijoiden silmissä Canes on top3-joukkueissa voittamaan Stanley Cupin.

Trade deadlinen jälkeen Canes on pelannut seitsemän ottelua, joista voittanut kuusi. Maaliero näistä on murskaava - 31-12. Hyökkäyssuuntaan peli näyttää toimivan, ja rosterin uudet lisäykset Jake Guentzel ja Evgeny Kuznetsov ovat kylväneet tuhoa hyökkäyspäässä.

Guentzel nostettiin ykköskenttään pelaamaan Sebastian Ahon ja Seth Jarvisin kanssa, joka on kahdessa viime ottelussa toiminut loistavasti Guentzel nakuttaessa tehot 2+3, samalla kun Jarvis on osunut kolmesti. Aho on säestänyt vieressä neljällä syöttöpisteellä. Kuznetsov on niin ikään viimeisessä viidessä ottelussaan onnistunut mainiosti viiden tehopisteen (2+3) muodossa.

Hurricanes on tällä hetkellä NHL:n kuumin ja kovin joukkue aina edellisen 25 sekä 30 ottelun otannalla tarkasteltuna.

Flyers kiinni pudotuspelipaikassa

Philadelphia Flyers on tällä hetkellä Metropolitan divisioonan kolmantena kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa. Washington Capitals hönkii kuitenkin joukkueen niskaan kolmen pisteen päässä kaksi ottelua vähemmän pelanneena.

Edelliset 10 ottelua eivät Flyersilla ole menneet kuitenkaan aivan käsikirjoituksen mukaan, sillä joukkue on näistä napannut 11 pistettä maalierolla 29-36. Pistesaldo näistä ei ole pahin mahdollinen, mutta hälyttävintä on se että viimeisen 10 ottelun otannalla joukkue on päästänyt koko itäisen divisioonan kolmanneksi eniten maaleja.

Edellisessä ottelussa Flyers kukisti kuitenkin Toronto Maple Leafsin maalein 4-3, mikä oli Flyersille iso voitto moneltakin kantilta. Ensiksi tärkeät pisteet, ja toisekseen Flyers sai hengähtää sillä edellisestä neljästä ottelusta he olivat hävinneet kolme.

Owen Tippett on Flyersin viimeisessä viidessä ottelussa noussut hienosti esiin tehden tehopisteet 3+4. Näistä 1+1 syntyi Maple Leafsia vastaan. Cam York on puolustajan tontilta alustanut viisi osumaa viimeiseen viiteen otteluun.

Flyersin heikkous tällä kaudella on ylivoimapelaaminen, joka on liigan toiseksi huonointa vain 12,9:n onnistumisprosentilla. Alivoimassa sentään otetaan vähän takaisin, kun se on toistaiseksi operoinut NHL:n kolmanneksi tehokkaimmin prosentilla 84,5%. Vielä tehokkaampaa on toki yön vastustajan Canesin alivoima, joka on NHL:n toiseksi paras prosentilla 85,8%.

Jatkuuko Carolina Hurricanesin hyvä vire Flyersia vastaan?

Carolina Hurricanes on esiintynyt viime otteluissa todella vahvasti, ja joukkueen otteista on vaikeaa löytää heikkouksia. Flyers on etenkin tilastojen valossa kokenut haasteita puolustuspelaamisen kanssa, joka saattaa koitua ongelmaksi Canesin käsittelyssä. Myös erikoistilannepelaaminen on kotijoukkueella selvästi parempaa, jonka vuoksi tästä ottelusta on vaikea leipoa muuta kuin yksi voittajasuosikki.

Carolina Hurricanes -1,5
2.05100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.9750€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.972x10€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.94100% bonus 220€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.94100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

formula 1
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 10.00
nhl
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 0.00
VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 20.4.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Miro
Kirjoittanut: Miro
Sports Expert
Urheilufanaatikko, jota viehättää vauhti ja vaaralliset tilanteet. Suurennuslasin alla vuosien ajat olleet salibandy, jääkiekon NHL sekä MM-ralli, joista edellä mainitut eivät ainakaan jää puuttumaan. Reseptinä vihjeille toimii lajitietämys sekä intohimoinen tilastoniiloilu sekoitettuna ripaukseen omaa ajatusta, jolla pyritään tuottamaan laadukkaat vetovihjeet lajeista kiinnostuneille.