NFL Super Bowl: Kansas City Chiefs - San Francisoc 49ers

Ma 12.2. | klo 01:30 | NFL | KANSAS CITY CHIEFS - SAN FRANCISCO 49ERS

Kohde sulkeutuu: 12.02.2024 01:30


Viime kauden mestari on underdog


Super Bowlin suosikki on San Francisco 49ers. Kertoimet ovat noin 2.00 – 1.70. Niners voitti runkosarjassa yhden matsin enemmän kuin Chiefs. Chiefs on viime kauden mestari, ja kokemus on vankasti sen puolella. Kääntelee matsia miten päin tahansa, niin vetomarkkinoilla Niners on liian suuri suosikki.

Konferenssien finaaleissa Chiefs oli vakuuttava Baltimore Ravensia vastaan. Ravens oli ottelun suosikki ja kotijoukkue, mutta lopulta kaikki meni täysin KC:n suunnitelmien mukaan. Chiefs teki ottelun ensimmäisen maalin, ja puoliajalla se oli 17-7 -johdossa. Ravensin erinomainen QB Lamar Jackson pysyi melko hyvin aisoissa, eikä Baltimore saanut kunnon kiriä aikaiseksi. Ravens teki potkumaalin kuin noin kaksi ja puoli minuuttia oli vielä jäljellä, mutta lopun aikaa Chiefs piti palloa.
Yksi merkittävä ero joukkueiden välillä oli se, että Ravens menetti pallon kolmesti, ja KC ei kertaakaan. Tällaiset asiat ratkaisevat finaalit, pallosta on pidettävä huolta.

San Francisco 49ers oli tiukoilla omassa konferenssifinaalissaan kotikentällään Detroit Lionsia vastaan. Lions eteni ottelussa liki 30 jaardia enemmän, ja varsinkin sen tekemät 31 pistettä hieman laittavat kysymysmerkkiä Ninersin puolustukselle.
Detroit teki ottelun viimeisen maalin, kun peliä oli jäljellä alle minuutti, mutta se ei enää onnistunut ottamaan palloa takaisin, että olisi päässyt hakemaan jatkoaikaa. Aika loppui kesken, pari minuuttia lisää kelloon, niin lopputulos olisi voinut olla aivan toinen.


Mahomes ei juuri tee virheitä


Chiefsillä on paljon etuja. QB Patrick Mahomes on jo nyt kaikkien aikojen top 5 -pelinrakentaja, ja Chiefsin puolustus on play offseissa osoittautunut kovemmaksi kuin Ninersin. Marginaalit toki ovat pienet, mutta enemmän on kysymysmerkkejä Ninersin kohdalla. Kahdessa viime matsissa Niners on antanut vastustajille yhteensä 770 jaardia, ja vaikka Chiefs ei ole enää se hyökkäyskone mitä vielä viime kaudella, niin silti se tekee isot pelit silloin kun on tarpeen. Ja joukkueen varmuus on huimaa, Baltimoressa konferenssifinaalissa Mahomes aloitti matsin heittämällä ensimmäisessä hyökkäysvuorossa kuudesta heitosta viisi omille ja viimeisen TE Kelcelle avausmaaliksi. Toisessa hyökkäysvuorossa Mahomes heitti 9 heitosta kahdeksan omille ja RB Pacheco juoksi maalin.

Ninersin QB, entinen Mr Irrelevant Brock Purdy ei mitenkään saa hyökkäystään samalla tasolle finaalimatsissa Chiefsin kanssa.


Vetomarkkina on hieman kääntynyt Chiefsin puolelle. Tasoitus oli Vegasin linjoilla heti otteluparin selvittyä Niners -3, mutta nyt se on paikoitellen ollut jo KC +1.5. Jos bookie antaa Chiefsille tasoitusta 2.5 pistettä ja kertoimeksi saa yli 1.85, niin siitä voi nykäistä Super Bowlin vedon. ML-betsikin KC:lle passaa oikein hyvin.


30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Chiefs +2.5 @1.88

Osuma
Comeon! - Lue arvostelu

1.88

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.86

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

1.86

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.86

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.86

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan