NFL: Jacksonville Jaguars - Tennessee Titans

Su 19.11. | klo 20:00 | NFL | JACKSONVILLE JAGUARS - TENNESSEE TITANS

Kohde sulkeutuu: 19.11.2023 20:00


Tennessee juoksee, ei tee pisteitä


Titans aloitti kauden 2 voitolla ja 2 tappiolla, mutta nyt saldo on 3-6. Joukkue on ainoa NFL:n AFC South -lohkon joukkue, joka on alle 50 voittoprosentin.

Viimeksi Tennessee hävisi Tampa Bay Bucsile 6-20. Titans sai kasaan vain 209 hyökkäysjaardia. Entinen superstara RB Derrick Henrylle kertyi vain 24 juoksujaardia, ja sellaisen lukeman kanssa Titansin on aivan mahdoton voittaa ketään.

Rookie QB Will Levis säkitettiin matsissa neljä kertaa ja kerran hän heitti pallon vastustajille. Entisellä superstaralla WR DeAndre Hopkinsilla oli vain kolme kiinniottoa ja 27 jaardia.

Tennesseen hyökkäys on ollut umpikehno. Se on tehnyt vain keskimäärin 17,1 pistettä per matsi, ja sillä se on NFL:n tilastoissa sijalla 28. Tennesseen puolustus on kelvollinen. Vastukset ovat tehneet sitä vastaan 20 pistettä per ottelu, ja sillä Titansin puolustus on tilastoissa kymmenentenä.

Joukkueen juoksupuolustus on se vahvempi osa, vastustajat ovat saaneet juosten vain 3,9 jaardia per yritys.
Joukkueen kohdalla on hieman niin, että umpisurkea hyökkäys pettää hyvin pelaavan puolustuksen. Sellainen varmasti turhauttaa pallon pakkipuolella.

Niners jyräsi Jaguarsit


Jaguars oli myös viime kierroksella umpikehno. San Francisco Niners voitti sen 34-3. Jaguars oli kuin yliopistojoukkue Super Bowl -ryhmää vastaan. AFC:n etelälohkon play offs -paikasta tulee kova kisa. Jaguars on vielä yhden voiton Indianapolis Coltsia ja Houston Texansia edellä.
Jacksonvillen heikompi osa on puolustus, vaikka Ninersia vastaan se oli surkea kummallakin puolella palloa. Heittoa vastaan Jaguars on antanut 5,4 jaardia per peli ja juoksua vsataan 3,8 jaardia per peli.

Jos Jaguarsin hyökkäys kulkee, niin joukkue on ollut vahvoilla. Se on tällä kaudella voittanut jokaisen matsin, missä se on tehnyt vähintään 20 pistettä. Jaguarsin hyökkäys on menettänyt pallon 17 kertaa, vain neljä NFL-joukkuetta on tässä ollut huonompia.

Tästä ottelusta voisi tulla sellainen, jossa tehdään vähän pisteitä. Jos Tennesseen hyökkäyksessä on jotain hyvää, niin se on pallokontrolli. Pisteiden teko tulee kuitenkin olemaan Titansille hankalaa. Jaguarsin hyökkäys ei ole ollut niin hyvä, että se voisi dominoida tätä matsia.


Arvio lopputuloksesta Jacksonvillelle 20 – 13. Vetomarkkinoiden tasoitus on seitsemän pisteen hujakoilla, ja totals-raja on 39.5 -paikkeilla. Fiksuin veto on siis alle 39.5 pistettä.


Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto

Pelivalintamme:

Alle 39.5 pistettä @1.93

Comeon! - Lue arvostelu

1.93

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.92

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

1.92

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.92

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.89

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan