NFL: Cincinnati Bengals - Buffalo Bills

Ma 6.11. | klo 03:20 | NFL | CINCINNATI BENGALS - BUFFALO BILLS

Kohde sulkeutuu: 06.11.2023 03:20


Kahden kovan matsi


Cincinnati Bengals aloitti NFL-kauden surkeasti, mutta nyt kolmen voiton putken jälkeen sillä on saldona 4-3. Viime kierroksella Bengals voitti vieraissa kovan san Franciscon 31-17, eli Cincy alkaa taas näyttää finaalijoukkueelta.
Buffalo Billsin saldo on 5-3. Bills on vieläkin, kaudesta toiseen, hyvin epätasainen. Se saattaa voittaa kenet vain, ja sitten hävitä melkein kenelle vain. Nyt se voitti viimeksi Tampa Bay Buccaneersit 24-18.

Bucsia vastaan Bills eteni 427 jaardia ja ja Bucs vain 302 jaardia. Tampa Bayn juoksupeli pysyi aisoissa, tuloksena vain 78 jaardia.
Billsin pelin ailahtelu näkyy aina QB Josh Allenin tilastoissa. Tiedä sitten kumpi on syy ja kumpi seuraus. Tampa Bayta vastaan Allen heitti 324 jaardia ja kaksi maalia.
Buffalo tekee keskimäärin 27.8 pistettä per matsi ja sillä lukemalla se on NFL:n tilastoissa neljäntenä. Jaardeissa Bills on tilastoviitonen, heittojaardeissa nelonen ja juoksujaardeissa sijalla 14.

Buffalolla on hyvä puolustus. Se on antanut vain 17 pistettä per matsi ja sillä se on tilastokolmonen. Jaardipuolella se ei ole yhtä hyvä, annettuja jaardeja 326.1 ja sillä tilastosijoitus 13.

Burrow viimeksi lähes täydellinen


Niners-voitossa Bengalsin QB Joe Burrow oli erinomainen. Hän heitti 32 kertaa ja vain neljä meni hutiin. Jaardeja tuli 283 ja maaleja kolme. Samassa matsissa Cincyn puolustus nappasi kolme katkoa.

Bengalsin tilastolukemat ovat 18,7 pistettä ja 276,9 jaardia per matsi. Näistä ei oikein saa mitään osviittaa, kun joukkueen hyökkäys oli alkukaudesta aivan lukossa.
Bengalsin puolustus on antanut 20,6 pistetä per ottelu, ja sillä se on tilastoissa vasta sijalla 16. Jaardeissa on mennyt vielä huonommin. 370,7 päästettyä jaardia ja tilastopaikka 27.

Tasainen matsi tulossa. Buffalo on epätasainen, mutta nyt voisi olla QB Allenilta tulossa taas parempi matsi. Bengalsin heittopuolustus on ollut vaisu, ja niin on juoksupuolustuskin. Buffalo pystyy kuskaamana palloa monipuolisesti, ja sillä on aseet tehdä isoja pelejä ja pitää pallokontrolli itsellään.


Kummankin hyökkäys on hyvä, mutta pallon toisella puolella Buffalolla on selvä etu. Saattaa olla tulossa matsi, jossa tehdään paljon pisteitä, mutta Buffalo tehnee jonkun stopin enemmän kuin Cincy.
Arvio lopputuloksesta 27 – 24 Buffalolle. Lapulle Bills, kerroin on selvästi yli kahden.


Kalasta uutuussivusto Posidolta iso talletusbonus!


Siirry Posidon laineille! Uutuussivusto tarjoaa isot bonukset, muun muassa ensitalletuksen tuplaus aina 200€ asti!
Posido: Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!

Pelivalintamme:

Bills @2.15

Huti
Fezbet - Lue arvostelu

2.15

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

2.15

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

2.15

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

2.15

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

2.07

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan