NFL: Buffalo Bills - Kansas City Chiefs

Ma 22.1. | klo 01:30 | NFL | BUFFALO BILLS - KANSAS CITY CHIEFS

Kohde sulkeutuu: 22.01.2024 01:30


Buffalon vuoro


Tämä on NFL:n konferenssien semifinaalien kovin matsi. Josh Allen ja Buffalo Bills kotikentällään vastassa Kansas City Chiefs ja Patrick Mahomes.
Chiefs on viime kauden Super Bowlin voittaja. Sillä oli pitkään selvä yliote play offs -matseissa Buffalosta, mutta nyt tuntuu siltä, että osat ovat vaihtuneet. KC ei ole aivan sama joukkue kuin viime kaudella, ja Buffalo taas on loppukaudella pelannut erinomaisen hyvin.

Kansas City ja QB Mahomes ovat nyt uuden tilanteen edessä. Runkosarja ei mennyt aivan niin hyvin kuin aikaisempina kausina. Mahomesin 15 edellistä play offs matsia on pelattu joko KC:n kotikentällä Arrowheadin stadionilla tai sitten puolueettomalla Super Bowl -kentällä. Hän ei ole koskaan pelannut pudotuspeliä vieraskentällä. Nyt sitten pitäisi pelata Buffalossa, jossa on fanaattinen yleisö ja muutenkin kaikin puolin kolkko eli.

Bills on matsissa pienoinen suosikki, ja se on aivan oikein. Se on voittanut seitsemän matsia viimeisistä kahdeksasta ja villi kortti -kierroksen ottelu Pittsburgh Steelersia vastaan oli selvä homma. Lopputulos oli 31-17, Josh Allen sai 70 prosenttia heitoista perille ja maaleja tuli kolme, ja Allen vielä itsekin juoksi yhden huiman 52 jaardin maalin. Eikä Allen edes varsinaisesti ole mikään dual threat -QB, silti Steelers ei saanut miestä kiinni.

Bills voitti joulukuussa


Nämä kaksi kohtasivat joulukuussa KC:n kotikentällä. Bills voitti tiukan matsin 20-17, ja vaikka ottelun lopussa oli draamaa ja peli olisi hyvin voinut kääntyä toiseenkin suuntaan, niin ei Bills ainakaan huonompi ollut matsissa. Ja tuon ottelun jälkeen Bills on vain parantanut.

Runkosarjassa KC:n puolustus oli hivenen parempi kuin Billsin puolustus, se päästi noin pisteen vähemmän per matsi. Kumpikin oli kuitenkin NFL:n top 4 -puolustusten sakissa.
Toisella puolella palloa, hyökkäyksessä Buffalo oli tehokkaampi. Se teki keskimäärin 26.5 pistettä per matsi, ja KC teki keskimäärin 21.8 pistettä per matsi. Chiefs oli pitkään todellinen pistekone, ja nyt tämän kauden keskiarvo on kehnoin sitten kauden 2012.

KC on yksi NFL:n menestystarinoita tämän vuosituhannen puolella, ja Mahomesin kanssa se on ollut voittajajoukkue, mutta tämä kausi tuntuu notkahdukselta.


Kertoimet matsiin ovat noin 1.60 – 2.30, tasoitus on alle potkumaalin. Se kelpaa. Lapulle Buffalo Bills -2.5. Arvio lopputuloksesta Buffalolle 24-20.Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

Buffalo -2.5 @1.86

Huti
Betstro - Lue arvostelu

1.86

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.86

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.86

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

1.86

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.79

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan