NFL: Baltimore Ravens - Houston Texans

La 20.1. | klo 23:30 | NFL | BALTIMORE RAVENS - HOUSTON TEXANS

Kohde sulkeutuu: 20.01.2024 23:30


Texans on kauden suurin yllättäjä


NFL:n pudotuspelien kakkoskierroksella pelataan konferenssien välierät. AFC:n puolella ykkösjoukkue Baltimore Ravens kohtaa kauden kovimman yllättäjän Houston Texansin. Texans voitti runkosarjassa yhtä paljon matseja kuin kolmena edellisenä kautena yhteensä.

Ravens on kova joukkue, ja kovin mitä Texans on vastaansa saanut aikoihin. Texans pelasi pitkät pätkät runkosarjan loppupuolta kohtaamatta liigan parempia joukkueita. Kauden avauksessa se hävisi Ravensille 9-25, ja oikeastaan siitä lähtien sen ohjelma on ollut hyvin helppo. Villi kortti -kierroksella Houston voitti Clevelandin ylivoimaisesti 45-14. Se oli toisaalta esimerkki siitä, että Houston pärjää hyviäkin joukkueita vastaan.

Baltimore Ravens on koko NFL:n ykköspuolustus. Se päästi vain 16.5 pistettä per matsi. Samalla sen hyökkäys oli liigan neljänneksi paras, keskiarvo 28.4 pistettä per matsi. Joukkueen QB LaMar Jackson on kauden MVP. Kauden lopulla Ravens voitti kovat 49ersin ja Dolphinsin, ja näissä matseissa Jackson heitti yhteensä 7 maalia eikä yhtään katkoa.

Jackson on jo vakiintunut tähti-QB, mutta Houstonin rookie CJ Stroud on uusi tulokas tähtikastiin. Cleveland-matsissa Stroud oli erinomainen. Yli 76 prosenttia hänen heitoistaan meni perille, maaleja tuli kolme ja katkoja nolla. Ja Clevelandin piti olla myös yksi liigan parhaista puolustuksista.

Kertoimissa liian suuri ero


Baltimore on astetta kovempi kuin Browns. Ravensilla oli viime viikolla huilivuoro, ja sillä on iso merkitys. Se myös lepuutti avainpelaajia runkosarjan viimeisellä kierroksella.¨
Kotietu on merkittävä Baltimorelle. Se on kotonaan tehty yli 36 pistettä per matsi.

Paljon on muuttunut siitä, kun nämä kaksi kohtasivat avausviikolla. Ravensia ei kauden alla rankattu Super Bowl -kandidaatiksi, eikä Houstonia rankattu play offs -joukkueeksi.
Vaikka Ravens onkin ansaitusti selvä suosikki, niin silti vetomarkkinoilla on hieman ylireagoitu tasoeroon. Esimerkiksi pelinrakentajien kohdalla kumpikin suojelee palloa hyvin. Koko kauden aikana Stroud heitti vain 5 katkoa ja Jackson vain 7. Jackson juoksee paremmin pallon kanssa, mutta Stroud heittää paremmin.

Baltimoren heittopuolustus on selvästi parempi, mutta sitten taas Houstonin juoksupuolustus on parempi. Baltimore on kokeneempi ja kotijoukkue.


Vetopuolella kertoimet matsiin ovat noin 1.20 – 4.50 ja tasoitus on 9.5 pistettä. Tämä on tasaisempi matsi, eli lapulle Houston Texans +9.5. Arvio lopputuloksesta on Baltimorelle 27-20.


30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Texans +9.5 @1.9

Huti
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.9

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.9

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.89

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.87

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan