NBA: Washington Wizards - Utah Jazz

Pe 26.1. | klo 02:00 | NBA | WASHINGTON WIZARDS - UTAH JAZZ

Kohde sulkeutuu: 26.01.2024 02:00


Jazz putosi tappioputkeen


Utah Jazzilla putket vaihtelevat. Nyt on menossa kolmen tappion putki. Joukkue on keskellä kuuden matsin vieraskiertuetta, ja nyt vastukset helpottavat. Washington Wizards on Idä konferenssissa toiseksi viimeisenä, voittoja 43 matsista on vasta 7.

Jazz oli viime ottelussa New Orleans Pelicansia vastaan kehno. Joukkue kyllä teki 124 pistettä, mutta antoi samalla Pelicansin tehdä huimat 153. Tuollaisessa ei oikein voi puhua minkäänlaisesta puolustamisesta.

Lauri Markkanen katosi New Orleansissa kuvasta kokonaan. Hän sai aikaan vain 11 pistettä 15 heitolla. Matsi saattoi olla tämän kauden heikoin Markkaselta. Jos takana ei ole mitään loukkaantumisen tapaista, niin se oli luultavasti vain yksi lipsahdus, tammikuinen ilta tien päällä, jolloin vain ei ole aivan täydessä vireessä.

Jazz oli ensin tulikuuma joukkue kuuden voiton putkessa. Mitä näistä yhdeksästä matsista (6 voiton perään 3 tappiota) voisi joukkueesta oppia. Voittoputkessa Jazzin pelin avain oli hyökkäys, joka kulki kuin rasvattu. Yhdeksän pelin jakson aikana Jazzin hyökkäys on NBA:n tilastoissa kolmanneksi paras. Puolustus oli kuitenkin jakson aikana edelleen liigan kymmenen huonoimman joukossa, ja siitä Pelicans-matsi oli kuvaava esimerkki.
Jazz elää siis hyökkäyksestään. Nyt sillä olisi edessä kolme helppoa vierasmatsia ja sen perään vielä Knicks Madison Square Gardenissa. Kolme voittoa neljästä ja Jazz olisi taas hyvässä iskussa.

Jazzin kerroin liian pieni


Wizardsin tappioputki on nyt tällä hetkellä neljän matsin mittainen. Viimeksi se hävisi kotonaan Washingtonissa Denver Nuggetsille 9 pisteellä, ja sitä ennen jopa lännen huonoin San Antonio Spurs kävi Washington DC:ssä ottamassa 4 pisteen voiton. 11 viime matsista Washington on hävinnyt 10.

Wizards on toivoton joukkue, joka ei sellaisenaan tule menemään yhtään mihinkään. Joukkueen yksi paremmista pelaajista Kyle Kuzma on ollut siirtohuhujen kohteena, mutta näyttää siltä, että ei hän ole mihinkään menossa. Wizards pyytää Kuzmasta kovaa hintaa, useampaa ykköskierroksen varausvuoroa. Luultavasti Kuzma jatkaa DC:ssä kauden loppuun, mutta vaihtaa maisemaa kesällä.


Kertoimet matsiin ovat noin 3.40 – 1.30, ja paha se on tappioputkessa olevaa Jazzia pelata tuommoisella lukemalla. Fiksumpi veto löytyy taas totals-puolelta. Jazzin peli on nopeaa, hyökkäys erinomaista, mutta puolustus ei. Wizards on heikko pallon kanssa ja ilman. Totals-raja on 243.5. Korkea lukema, mutta laitetaan pieni betsi over-tulokselle.


30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Yli 243,5 pistettä @1.84

Huti
XLBet - Lue arvostelu

1.84

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Rabona - Lue arvostelu

1.83

Uusi Rabona tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.82

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.81

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Yonibet - Lue arvostelu

1.81

Yonibet - Nappaa 100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan