NBA: Utah Jazz - Oklahoma City Thunder

Ke 7.2. | klo 04:00 | NBA | UTAH JAZZ - OKLAHOMA CITY THUNDER

Kohde sulkeutuu: 07.02.2024 04:00


Jazzin edellinen 12 minuuttia oli huiman kova


Utah Jazz otti viimeksi kovan voiton, kun Idän konferenssin kakkonen Milwaukee Bucks meni nurin Salt Lake Cityssä 123-108. Jazzin viimeinen neljännes ottelussa oli huima. Bucks teki koko 12 minuutin aikana vain neljä pelitilanne koria ja yhteensä vain 13 pistettä. Viimeiset pisteensä Bucks teki kun ottelua oli jäljellä vielä 3.31 minuuttia.
Jazz on kyllä epätasainen joukkue. Nyt se puolusti viimeisen jakson varmaankin paremmin kuin kertaakaan aiemmin tällä kaudella, ja edellisessä matsissa Philadelphia Sixersia vastaan puolustus oli päästänyt 127 pistettä, ja pari matsia aikaisemmin heikohko Brooklyn oli tehnyt sitä vastaan peräti 147 pistettä.

Bucks-ottelussa näkyi myös yksi Jazzin vahvuuksista, eli se, että ratkaisuja tehdään leveämmällä rintamalla. Lauri Markkanen oli joukkueen ykkönen, mutta ei hänkään tehnyt kuin 21 pistettä 15 heitolla. Seitsemän Jazzin pelaajaa teki kaksinumeroiset pisteluvut.

Oklahoma Thunder on taas yksi liigan kovimmista vastuksista. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti aikaisemmin, kerran kummankin kotikentällä. Joulukuussa Oklahoma Cityssä Thunder voitti 134-120 ja tammikuussa Salt Lake Cityssä Thunder oli taas parempi lukemin 134-129. Jazz on kova kotijoukkue, mutta viimeksi ei riittänyt.

Thunderilla pieni voittoputki


Thunder on nyt kolmen voiton putkessa, ja kaikki nämä kolme se pelasi kotikentällään. Viimeksi Thunder voitti Toronto Raptorsin jatkoajan jälkeen 8 pisteellä. Thunder heitti ottelussa yli puolet pelitilannekudeistaan kolmosen kaaren takaa.

Thunderilla on koko liigan paras true shooting -prosentti, ja tämä prosentti lasketaan vapareista, kakkosista ja kolmosista sovelletun kaavan avulla. Kolmosen kaaren takaa se on koko NBA:n kolmanneksi tarkin kolmosten upottaja.
Hyökkäys on Thunderin vahvuus, mutta puolustuksessa se on myös erinomainen. Joukkueen puolustuspään rating on koko liigan nelonen. Thunder on antanut vastustajilleen koko liigan toiseksi heikoimman heittoprosentin.


Kolmas kerta toden sanoo, vai kuinka? Viimeksi kotonaan Jazz hävisi Thunderille viidellä pisteellä. Jazz on hyvä kotonaan, ja vieraissa Thunder on hävinnyt jo 9 kertaa.
Jazzilla on iso etu etukentällä, ja varsinkin levyreissä. Hyökkäyspäässäkin se saa tässä etua. Jos Jazz jatkaa samaa puolustusta mihin se lopetti Milwaukeeta vastaan, niin tässä on kotiyllätyksen paikka. Otetaan lapulle Utah Jazz, kerroin on hyvä, noin 2.25.


Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto

Pelivalintamme:

Jazz @2.26

Osuma
XLBet - Lue arvostelu

2.26

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.25

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

2.25

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

2.25

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.21

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan