NBA: Utah Jazz - Milwaukee Bucks

Ma 5.2. | klo 02300 | NBA | UTAH JAZZ - MILWAUKEE BUCKS

Kohde sulkeutuu: 05.02.2024 03:00


Jazz oli huono, sitten hyvä, nyt taas huono


Utah Jazz on kovin ailahteleva joukkue. Alkukaudesta se oli yksi NBA:n huonoimmista. Joulun alla sitten lähti käyntiin mainio jakso, jonka aikana Jazz oli yksi liigan parhaista. Nurin meni kovia joukkueista Nuggetsista Sixersiin ja Lakersista Bucksiin. Nyt sitten Jazz on taas huono. Tappioputki on kolmen matsin mittainen. Viimeksi Jazz hävisi kotonaan Sixersille, vaikka vastuksen ehdoton ykkösmies Joel Embiid ei pelannut.

Jazzin päävalmentaja Will Hardy sanoi joku aika sitten lehdistötilaisuudessa, että Jazz ei ole niin huono kuin alkukauden peleistä voisi ymmärtää, eikä niin hyvä, mitä voittoputken aikana luultiin. Jazz ei vain koskaan vielä tällä kaudella ole asettunut sille omalle tasolleen.

Milwaukee Bucks on nyt lännen kiertueella. Se hävisi ensin Denverissä ja Portlandissa, mutta eilen Bucks voitti Dallasissa Mavericksit 12 pisteellä. Giannis Antetokounmpo oli pelipäällä ja teki 48 pistettä.

Bucks nyt Idän konferenssin kakkonen, voittosaldo on 33-16. Jazz on vielä kiinni lännen säälipleijareissa sarjataulukon kymmenentenä, saldo on 24-26.

Jazz on kaiken kaikkiaan hyvä kotijoukkue, vaikka viimeksi tulikin tappio. Jazzin kotisaldoon 15-7. Utahin vahvuuksia on ollut peli korin alla. Se on Läntisen konferenssin ykkönen ”paintin” alueelta tehdyissä pisteissä, yhteensä 54.4 per matsi. Lauri Markkanen on tässä joukkueen ykkönen, 8.6 per matsi.

Avainpelaajat kunnossa


Bucksin vierassaldo on 12-11. Sen tilastolukemista voisi nostaa kolmosprosentin esille. Joukkue on idässä kolmonen kaaren takaa, osumaprosentti on 37.8.

Joukkueiden heittoprosentti kaikissa pelitilanneheitoissa on aika lailla sama, Jazzilla 47.1 ja Bucksilla 47.4, silti Bucks tekee noin neljä pistettä enemmän per matsi kuin Jazz.

Tämä on joukkueiden toinen kohtaamisen tällä kaudella. Edellinen sattui Jazzin mainion putken aikoihin, ja silloin Jazz voitti vieraissa 132-116.

Kaikki avainpelaajat ovat terveinä, viimeksi Bucksin Damian Lillard oli sivussa. Lauri Markkanen on viime kierroksilla pelannut vaisusti, mutta Sixersiä vastaan peli taas sujui. Markkanen teki ottelussa hyvällä prosentilla 28 pistettä.
NBA:n siirtoikkuna sulkeutuu muutaman päivän päästä. Ei olisi ihme, jos Jazzin GM Danny Ainge hajottaisi taas joukkueen ja kauppaisi veteraanit muualle. Jazz on edelleen tulevaisuuden projekti.


Kertoimet matsiin ovat noin 1.90-1.95. Kovin paljon vetomarkkina tuntuu arvostavan huonossa kunnossa olevaa Jazzia. Laitetaan vastaan, lapulle Bucks.


30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Bucks @1.95

Huti
XLBet - Lue arvostelu

1.95

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.95

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.95

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.95

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan