NBA: Phoenix Suns - Utah Jazz

Pe 9.2. | klo 04:00 | NBA | PHOENIX SUNS - UTAH JAZZ

Kohde sulkeutuu: 09.02.2024 04:00


Jazz vaisu vieraissa


Utah Jazz otti kotikentällään kaksi komeaa voittoa, ensin Milwaukee Bucksista ja perään Oklahoma City Thunderista. Kumpikin joukkueista on konferenssiensa kärkiporukoita ja kumpikin pelasi koko lailla parhaalla miehistöllä, silti Jazz otti komeat voitot. Nyt pikainen reissu vie Jazzin Phoenixiin Sunsin vieraaksi. Tämä on joukkueiden kolmas ja viimeinen kohtaaminen tämän kauden runkosarjassa. Suns on voittanut kaikki kolme edellistä matsia. Viimeksi Salt Lake Cityssä marraskuussa Suns voitti kolmella pisteellä kahden jatkoajan jälkeen.

Sunsin saldo on nyt 30-21, ja kotikentällä se on ottanut 15 voittoa ja hävinnyt 11. Jazzin saldo on 26-26, ja vierassaldo on vaisu 9-19.

Phoenix on voittanut viimeisistä viidestä matsista neljä, ja kaksi viimeistä on ollut voittoja. Edellinen ottelu oli kotimatsi Milwaukee Bucksia vastaan, ja sen Suns vei 114-106.
Sunsilla on kova avausviisikko, mutta vaihtopenkki on ohkaisen puoleinen. Bucksia vastaan ykkönen oli Devin Booker, joka teki 32 pistettä. Kevin Durantin saldo oli 28 pistettä ja Bradley Bealin 25. Koko vaihtopenkki teki yhteensä vain 11 pistettä.

Jazzin vahvuus on ollut alkukauden vaikeuksien jälkeen joukkueen tasaisuus. Vaihtopenkki ei jää hirveästi jälkeen avausviisikosta. Joukkueen päävalmentaja Will Hardy on rakentanut peluutuksen tämä silmällä pitäen. Jordan Clarkson ja Walker Kessler tulevat peliin vaihtopenkin kautta, ja heille tulee silti hyvät minuutit joka matsissa.

Fontecchio lähti Detroitiin


NBA:n siirtoikkunan takaraja tulee vastaan tänään torstaina. Se voi vaikuttaa kokoonpanoihin. Jazz kauppasi viime kuukaudet avauksessa pelanneen italialaisen Simone Fontecchion Detroitiin. Fontecchio ei ole varsinaisesti ratkaisupelaajia, mutta silti hänestä tuli tärkeä osa Hardyn peluutussysteemiä. Huhuissa on vielä ollut ainakin Kelly Olynykin mahdollinen siirtyminen Golden State Warriorsiin. Jos Olynyk on lähdössä, niin hän ei pelaa, ja se edelleen hieman sotkisi Jazzin peluutusta. Tämä jää nähtäväksi eikä välttämättä selviä ennen kuin aivan ottelun alla.

Phoenix heittää erittäin hyvin, sillä on NBA:n kolmanneksi paras heittojen osumaprosentti ja seitsemänneksi paras kolmen pisteen heittojen sumaprosentti. Tiukassa pelissä loppuvaiheessa Phoenix on vielä kova vapaaheittoviivalta, sillä on seitsemänneksi paras vapaaheittojen onnistumisprosentti.
Booker ja Durant ovat kumpikin kunnossa, ja pystyvät vääntämään isot minuutit. Heitä on vaikea pysäyttää, kaksi tekee yhteensä keskimäärin 56,2 pistettä, 11,1 levypalloa ja 12,9 syöttöä per matsi.


Jazz on heikko vieraissa, ero kotimatsien ja vieraspelien välillä on iso. Mahdolliset uudet siirrot voivat vielä sotkea Jazzin peliä, Suns ei ilmeisesti ole käymässä nyt pelaajakauppaa. Lapulle Suns -6.5.


30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Suns -6.5 @1.9

Osuma
Betstro - Lue arvostelu

1.9

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.9

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.9

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.85

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan