NBA: Houston Rockets - Utah Jazz

Su 21.1. | klo 03:00 | NBA | HOUSTON ROCKETS - UTAH JAZZ

Kohde sulkeutuu: 21.01.2024 03:00


Houston on sukeltanut viime matseissaUtah Jazz hävisi viimeksi pitkästä aikaa. Salt Lake Cityn Delta Centerissä Oklahoma City Thunder oli parempi viidellä pisteellä. Tappiosta huolimatta Jazz pelasi hyvin, eli ei tässä mikään alamäki välttämättä vielä ala. Ottelu ratkesi siihen, että ratkaisuhetkillä Oklahoma pystyi upottamaan todella kovia heittoja. Jazz oli matsissa pahimmillaan 19 pistettä tappiolla, mutta pystyi nousemaan peliin mukaan.

Jazzin ykkönen matsissa oli Collin Sexton, joka teki 31 pistettä. Lauri Markkanen teki 26 pistettä, mutta otti vain 13 heittoa. Oklahoma puolusti Markkasen hyvin.

Houston Rockets on laskusuunnassa. Se on hävinnyt kolme viimeistä, ja viimeisistä kuudesta viisi. Joukkueen saldo on nyt 19-21, ja pudotuspelipaikka alkaa karata.
Viimeksi Rockets hävisi New York Knicksin vieraana 15 pisteellä. Ykköspaikan Fred VanVleet teki 24 pistettä ja antoi 12 syöttöä. Houstonin idän reissu meni surkeasti. Se voitti umpikehnon Detroitin, mutta hävisi viisi muuta matsiaan.

Tilastopuolella Jazzin viime aikojen vire alkaa näkyä. Joukkue on nyt jo NBA:n 11. paras pistejoukkue, keskiarvo on 117.1 per matsi. Levyreissä Jazz on erityisen kova, koko liigan kakkonen ja korisyötöissä 7. paras.
Puolustus on joukkueen heikoin osa. Se on antanut vastustajille 118.5 pistettä per matsi, ja on sillä liigan 23. paras. Jazzin peli on nyt nopeampaa kuin alkukaudella, ja se vaikuttaa tähänkin tilastoon.

Jazzin betsaaminen jatkuu


Tilastoissa puolustus on Rocketsin vahvempi puoli. Se on NBA:n tilastokasi annetuissa pisteissä. Tehdyissä pisteissä se on vasta sijalla 22. Keskiarvolukemat ovat 112.2 – 111.7, eli hivenen plussan puolella joukkue on mennyt.

Rockets on vielä tulevaisuuden projekti. VanVleet on 29-vuotias veteraani ja Brooks 27-vuotias, mutta koko muu avausviisikko on parikymppisiä nuorukaisia. Smith jr ja Green on jo aikaisemmin tiedetty lupaaviksi, mutta tällä kaudella turkkilainen sentteri Sengun on ollut niin hyvä, että hän on jo ehdolla All Stars -matsiin.


Jazz on ollut pitkään oikein hyvä, eikä kyse ole mikään vahinko. Valmennus haki toimivat kokoonpanot ja sai pelitavan kohdalleen. Rockets on ollut vaisumpi. Nyt Houston on kotijoukkueena pieni suosikki, ja siinä kohdassa laitetaan taas panosta Utah Jazzille. Tasoitus on 2.5 pistettä, joten laitetaan suoraa voittoa lapulle. Jazzilla ei ole poissaoloja, ja kerroin on noin 2.15.


30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Utah Jazz @2.15

Huti
Nords Casino - Lue arvostelu

2.15

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.15

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

2.15

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

2.15

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.1

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan