MM-koripallo: USA - Saksa

Pe 08.09.2023 | 15:40 | KORIPALLON MM-KISAT | USA - SAKSA

Kohde sulkeutuu: 08.09.2023 15:40


Saksa pärjää pituudellaUSA ja Kanada olivat MM-turnauksen alla kaksi selvintä suosikki. Useammankin asiantuntijan papereissa Saksa oli kolmosena listalla. Marginaalit ovat kuitenkin pienet, joten ehkä tästä tulee matsi.
Edelliskierroksella USA:n pelistä ei oikein tullut varsinaista ottelu. Italia hävisi amerikkalaisille 63-100.

Saksa oli edelliskierroksella tiukoilla Latvian kanssa. Se voitti 81-79. Latvia pääsi viimeiseen heittoon asti. Bertansilla oli paikka viedä Latvia voittoon, mutta reilun metrin kolmosen kaaren takaa lähtenyt kuti pyörähti raudoista pois.

Saksa on USA:lle paljon hankalampi matchup kuin Italia. USA on pieni joukkue, ja sillä on ollut hankaluuksia isokokoisia joukkueita vastaan. Italia heitti USA:ta vastaan todella huonosti, kolmosetkin osuivat vain noin 18 prosenttisesti. Osan tästä voi toki laittaa USA:n puolustuksen ansioksi, mutta kyllä Italia heitti huonosti hyvistäkin paikoista.

Liettua yllätti USA:n aikaisemmin, ja Liettua on Saksan tavoin iso joukkue, ja se vielä heitti matsissa erinomaisesti. Saksalla on tuoda avaukseen NBA-kaliiberin Wagnerin veljekset, joista lyhyempi Franzkin on 2.08 metriä pitkä. Tämä voi olla USA:lle hankala paikka.

Wagnerit, Theis ja Voigtmann


Saksan Dennis Schroeder pelasi surkeasti Latviaa vastaan. Hän osui vain neljästi 26 heitosta. Tuskin Schroeder toista kertaa peräkkäin on yhtä vaisu.
USA:n vahvuus on sen vaihtopenkki, mutta tässäkin Saksa pystyy vastaamaan. Latvia-ottelussa Saksan kakkosketju voitti Latvian vaihtopenkin 44-6.

Saksalla on Wagnerin pitkien veljesten lisäksi lyhyehkö, mutta isosti pelaava Daniel Theis sekä pitkä Johannes Voigtmann. Jaren Jackson on USA:n pitkän pään avainpelaaja, mutta hän on ollut kertakaikkisen huono. Samaten Paolo Banchero sekä Walker Kessler vaan eivät sovi USA:n pelisysteemiin.
USA:n päävalmentaja Steve Kerr on NBA:ssa rakentanut Golden State Warriorsista hyvin pienikokoisen joukkueen, joka elää vauhdista ja kolmosen kudeista. Maajoukkue on tässä ajoittain yskähdellyt.


Vetomarkkinoilla USA on ylivoimainen suosikki. Kertoimet ovat noin 1.15 – 5.30 ja tasoitus 10.5 pistettä. Vaikka Italia olikin paperia USA:ta vastaan, niin nyt numerot ovat kyllä väärin. Saksalla on hyvä paikka dominoida korin alla ja sitä kautta ainakin pitää ottelu tasaisena.
USA:lla on varmasti koko kisojen taitavimmat yksilöt, mutta ei se joukkueena ole selvästi paras. Koripallokin on joukkuepeli.
Lapulle on syytä laittaa Saksa +10.5.


30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Saksa +10.5 @1.85

Zulabet - Lue arvostelu

1.85

Uusi Zulabet tarjoaa 220€ bonuksen sekä 20€ ilmaisvedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.85

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.85

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.8

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan