MM-karsinnat: Brasilia - Argentiina

Ke 22.11. | klo 02:30 | MM-karsinnat | BRASILIA - ARGENTIINA

Kohde sulkeutuu: 22.11.2023 02:30


Brasilia ja Argentiina tarjoilevat klassisen herkkupalan keskiviikkoaamuyöllä!


Yökukkujille on keskiviikkoaamuyöllä tarjolla todellista herkkua, kun Brasilia isännöi Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa Argentiinaa myyttisellä ja legendaarisella Maracanã-stadionilla. Edellinen kohtaaminen näiden joukkueiden välillä päättyi Argentiinan maaperällä 0-0-tasatulokseen ja tätä aiemmin Argentiina voitti nimenomaan Maracanãlla Copa Américan kesällä 2021. Väliin mahtui myös keskeytetty ottelu, jossa Brasilian terveysviranomaiset hakivat Argentiinan pelaajat ottelun alettua karanteeniin. Värikäs taisto on takuulla luvassa nytkin!Brasilian karsinnat ovat lähteneet käyntiin erittäin nuhaisissa merkeissä. Ensin toki kaadettiin Bolivia ja Peru, mutta tämän jälkeen Venezuela, Uruguay ja Kolumbia kiusasivat vuorotellen A Canarinhaa toden teolla. Fernando Dinizillä onkin nyt paljon pohdittavaa, sillä neljäs peräkkäinen voitoton ottelu olisi jo varsin huolestuttavaa, vaikka näistä karsinnoista kuusi maata eteneekin suoraan kisoihin.

Lokakuun karsintapeleissä mukana olleista sivussa ovat nyt muun muassa Ederson, Danilo, Yan Couto, Casemiro, Gerson, Neymar, Richarlison, Vinícius Júnior, David Neres ja Matheus Cunha. Paljon on siis laatua sivussa. Gabriel Jesus pukee pelivermeet päälleen, mutta ilmeisesti kunto ei kuitenkaan riitä avaukseen asti. Gabriel Martinelli, Rodrygo ja Raphinha ovat näillä näkymin avaava hyökkäyskolmikko.Hallitseva maailmanmestari Argentiina hävisi niin ikään Uruguaylle, mutta Lionel Scalonin ryhmä on kuitenkin napannut voitot Perusta, Boliviasta, Ecuadorista sekä Paraguaysta. Aivan yhtä hyvin peli ei ole kulkenut kuin vuosi sitten MM-kisoissa, mutta ei Albicelestellä tule olemaan minkään valtakunnan vaikeuksia selviytyä vuoden 2026 turnajaisiin.

Kovin merkittäviä poissaoloja ei Argentiinalla ole. Avauskokoonpanossa on vielä kuitenkin joitakin kysymysmerkkejä, kuten Julián Álvarezin ja Lautaro Martínezin välienselvittely – kaksikosta ei molemmat avaa näillä näkymin. Keskikentällä Alexis Mac Allister, Ángel di María ja Leandro Paredes jakavat kaksi paikkaa. Nicolás Gonzálezia taitaa kutsua penkki.

Juhliiko Argentiina peräkkäisinä kertoina Maracanãlla?


Ottelusta lähdetään odottelemaan todella tasaista vääntöä. Kokoonpanojen puolesta Argentiinalla on selkeä etu, mutta Brasilia ei luovu tietenkään nahastaan helpolla Maracanãlla. Tällä hetkellä kuitenkin on nähtävä Argentiina tässä hieman kertoimia parempana ryhmänä – otetaan siis argoja lapulle +0:n tasoituksella. Tasurin tapahtuessa veto menisi mitätöintiin.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

Argentiina +0 @2.09

Osuma
Mobilebet - Lue arvostelu

2.09

Mobilebet - Mobiiliveikkaajien suosikki Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.09

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

2.05

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

2.05

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
BetNFlix - Lue arvostelu

2.05

BetNFlix on väriläiskä täynnä bonuksia! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo