Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Miesten Korisliiga: Vilpas - Karhubasket

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Koripallon vedonlyönti netissä
Tapahtuma päättynyt: Pe 22.03 klo 20.00
Osuma
Ottelussa yhteensä alle 165,5 pistettä
1.91Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.89Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Salon Vilpas ja Kauhajoen Karhubasket kuuluvat Korisliigan loppukauden arvoituksellisimpiin joukkueisiin. Ja samalla kun kirjoitti tuon aloituslauseen, huomaa miten virheellinen tai ainakin puutteellinen se on. Niin vaikeaa on ylipäänsä määritellä, kuinka pudotuspeleissä aikanaan voisi käydä.

Vilpas hakee muotoaan

Ennalta-arvaamattomuus pätee sikäli, että Vilpas näyttää hyvinkin "nimekkäältä" joukkueelta. Sillä on neljän ulkomaalaispelaajan lisäksi kuusi vähintään kelpo luokan liigapelaajaa, joista Mikko Koiviston voi edelleen nostaa sarjan tähtikategoriaan. Eikä siitä ainakaan kovin kaukana voi olla myöskään Suomea MM-kisoissa edustanut Jacob Grandison.

Silti tulokset ja peliesitykset ovat heilahdelleet kovin paljon. Grandisonin debyyttipelistä tulleen Seagulls-vierasvoiton jälkeen irtosi hyvin nihkeällä suorittamisella tullut pistepotti kotona Katajaa vastaan. Kataja pelasi tuolloin ilman Richaud Packia, jonka merkitys näkyi viimeksi tiistaina joukkueen haettua voiton nimenomaan Kauhajoelta.

Kahden voittopelin jälkeen Vilpas ajautui myös tuloksellisesti pettymyksiin. BC Nokiaa vastaan se pelasi periaatteessa enimmäkseen ihan hyvin. Kolmannen neljänneksen 4-29-romahdus maksoi lopulta koko ottelun voiton.

Ainekset nähtyä parempaan lopputulemaan olivat myös viime lauantaina Uudessakaupungissa. Korihait pelasi seitsemän miehen voimin Mikael Aallon oltua sivussa. Siitä huolimatta sentteri Javion Ogunyemi jaksoi pelata täydet 40 minuuttia vieläpä niin, etteivät tehot juurikaan laskeneet isosta kuormasta huolimatta.

Tässä on ollut yksi Vilppaan kauden ongelmista. Tai itse asiassa kaksi. Jos vastustaja on ollut mukana huomattavasti pienemmällä kokoonpanolla, ei salolaisjoukkue ole useinkaan pystynyt hyödyntämään sitä. Lisäksi muiden ryhmien sentterit, esimerkiksi Ogunyemi aiemminkin, ovat tehneet osin kovaa jälkeä Vilpasta vastaan.

Vilppaan kannalta mieluisaa on siksi se, ettei Karhubasketilla ole varsinaista sentteriä lainkaan. Vitospaikan pelaajaksi ei lähtökohtaisesti voisi laskea sen enempää Eemi Luukkosta, Samme Givensiä, Oliver Kandenia, Nathaniel Pollardia tai ketään muutakaan.

Tässä on siksi Vilppaan kannalta mahdollisuuksia. DeAndre Dishman pääsee tällä kertaa vääntämään itsensä kokoisia pelaajia vastaan.

Toisaalta Karhubasket on tälläkin kokoonpanolla ollut kova levypallojoukkue. Vilppaan kohdalla adjektiivi pitää vaihtaa kovasta heikohkoksi.

Nykykokoonpanolla vähäkorista

Karhun haavoittuvuus ilman Topias Palmia pelatessa tuli selville ensimmäistä kertaa tiistaina. Kun Givensillä ja Shawn Hopkinsilla ei kulkenut, oli joukkueen korinteko kovin vaikeaa. Toki osan voi laittaa tavallista huonomman kaukoheittopelaamisen piikkiin, mutta ei missään nimessä kaikkea.

Tämän vuoden, ei siis tämän kauden, Karhu on profiloitunut taas totutuksi aktiivisen puolustuksen ryhmäksi. Yhdistettynä levypallopelaamiseen sitä vastaan ei ole helppoa tehdä koreja. Tämä puolestaan näkyi niin ikään tiistaina, kun Kataja jäi ensimmäisen puoliajan hallinnan jälkeen toisella vain kahdeksaantoista tehtyyn pisteeseen.

Vilppaan hyökkääminen on syystä tai toisesta ollut hankalampaa kotikentällä Salohallissa kuin vieraspeleissä. Yli/alle-raja on nostettu tarpeeksi ylös, jotta sitä kannattaa pyrkiä vedon muodossa alittamaan.

Katso myös: Parhaat vedonlyöntibonukset

Ottelussa yhteensä alle 165,5 pistettä
1.91Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.89Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.8650€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.862x10€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.84100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

formula 1
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 10.00
nhl
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 0.00
VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 20.4.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.