Mestis: Ketterä - IPK

To 01.02.2024 | 18.30 | Mestis | KETTERÄ - IPK

Kohde sulkeutuu: 01.02.2024 18:30


Isännillä alla kaksi niukkaa tappiota!


Ketterä tulee tähän Mestiksen kärkikamppailuun sarjataulukon toiselta sijalta, piste-eroa johtavaan IPK:hon on neljä pistettä ja iisalmelaiset ovat pelanneet kolme ottelua Ketterää vähemmän. Mikäli Ketterä aikoo loppukauden aikana tosissaan runkosarjan piikkipaikasta taistella, on joukkueen pystyttävä tästä ottelusta iisalmelaisia enemmän pisteitä nappaamaan. Formin osalta Ketterän meno näyttää yskähtelevältä, sillä joukkue on kahdesta edellisestä ottelusta saanut raavittua itselleen vain yhden vaivaisen pisteen.

Edellisellä kierroksella Ketterä taipui rankkareiden jälkeen Jokereille numeroin 4-3. Akilleen kantapäänä Ketterällä ottelussa oli alivoimapelaaminen, sillä Jokerit teki ottelun kaikki maalinsa ylivoimalla, joten erikoistilanne pelaaminen ratkaisi tämän kohtaamisen narripaitojen hyväksi. Ketterän tehomiehenä Jokereita vastaan hääräsi 22-vuotias hyökkääjä Jimi Rönkkö, joka merkkautti matsissa tehot 1+1.IPK jatkaa porskuttamistaan!


Tämän kauden Mestiksen ylivoimaisesti vakuuttavimmalle joukkueelle IPK:lle ei tunnu löytyvän pysäyttäjää. Joukkue johtaa neljän pisteen erolla Mestistä ja mikäli rästipeleistä pisteitä tippuu totuttuun tahtiin, on sen kaula jo melkoinen. Vieraiden formi matsiin tultaessa on loistava, sillä viidestä edellisestä ottelustaan se on voittanut neljä.

Edellisellä sarjakierroksella se kaatoi vieraskentällä vaikeuksitta sarjajumbo FPS:n numeroin 2-5. IPK karkasi ottelun puolivälissä jo 0-4 vierasjohtoon, jonka jälkeen ottelu oli enemmän ja vähemmän pelailua loppuun asti. Iisalmelaisten tehomies ottelussa oli kolme syöttöpistettä merkkauttanut ruotsalaishyökkääjä Ludwig Persson.Vieraiden kerroin ihmetyttää!


Kertoimien osalta Ketterä on matsissa suuri suosikki, mutta me emme asiaa näe aivan niin. IPK on ollut tämän kauden paras joukkue Mestiksessä ja tulee matsiin myös selvästi isäntiä paremmassa vireessä. Joukkueet ovat tällä kaudella jo kohdanneet kahdesti ja niissä IPK on ollut voittaja molemmissa, joten vieraiden lopullisesta voitosta tarjoiltava pitkälti päälle kakkosen kerroin kummastuttaa. Rohkeimmat voivat hakea suoraa voittoa, mutta me varmistelemme askeleen verran ja pelaamme vieraiden lopullisen voiton lapulle.

Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto

Pelivalintamme:

Ottelun lopullinen voittaja: IPK @2.25

Osuma
Fastbet - Lue arvostelu

2.25

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.25

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.24

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys