Mestarien liiga: Real Sociedad - Benfica

Ke 8.11. | klo 19:45 | Mestarien liiga | REAL SOCIEDAD - BENFICA

Kohde sulkeutuu: 08.11.2023 19:45


Vieläkö Benfica nousee taistelemaan jatkopaikasta Mestarien liigassa?


Keskiviikon aikaisessa Mestarien liigan kick-offissa Real Sociedad isännöi Benficaa kutkuttavassa D-lohkon ottelussa. La Real on lohkon piikkipaikalla seitsemän pisteen turvin eli Imanol Aguacilin ryhmä on vahvasti matkalla kohti kevään pudotuspelejä. Benfica on sen sijaan hävinnyt kaikki kolme otteluaan, joista vieläpä kaksi kotona, joten tilanne alkaa olla hyvinkin tukala lissabonilaisryhmälle.Imanolin ryhmä miehittää La Ligassa seitsemättä sijaa, mutta esityksissä on päästy todistamaan kohennusta viime aikoina. Viikonloppuna Barcelona tosin ryösti epäansaitusti voiton lisäajalla, mutta kyllähän tässä olisi pitänyt Real Sociedadin voitto napata. Mestarien liigassa meno on sen sijaan ollut hurjaa myös tuloksellisesti, kun Salzburg ja Benfica ehdittiin jo kaataa vieraissa ja Interiltäkin saatiin kotona vähintäänkin ansaittu tasatulos.

Kotijoukkueelta on lasaretissa Kieran Tierney, Martín Merquelanz, Jon Pacheco sekä André Silva. Hamari Traoré ja hienon nousun avauskokoonpanon mieheksi tehnyt Ander Barrenetxea ovat mukana kokoonpanossa. Näillä näkymin Umar Sadiq avaa kotijoukkueella kärjessä ja Take Kubo sekä Mikel Oyarzabal laidoilla.Roger Schmidtin piiskuroiman Benfican kone on yskähdellyt UCL:n puolella toistaiseksi pahemman kerran. Salzburgia vastaan koettiin tietysti ensimmäisellä kierroksella epäonnea, kun Salzburg pääsi miehen ylivoimalle jo ensimmäisellä jaksolla. Kahdessa muussa matsissa ei sen sijaan ole ollut pelillisesti nokan koputtamista, kun keskiviikon kotijoukkue sekä Inter olivat kiistatta parempia joukkueita. Tie näyttää melko pystysuoraan nyt ylöspäin.

Schmidt joutuu keskiviikkona operoimaan ilman muutamaa avauksen miestä, kun Juan Bernat, Orkun Kökçü sekä Alexander Bah eivät ole pelikykyisiä. Myös David Neres puuttuu eli hieman antaa vierasjoukkue kyllä poissaoloissa tasoitusta. Schmidt saattaa tässä pelissä avata taas kolmella topparilla samaan tapaan kuin viikonlopun Chaves-voitossa.

Benfican ilmavaan kertoimeen on syytä tarttuaVaikkei Benficalla ole optimaaliset lähtökohdat tähän peliin, päästään silti näillä kertoimilla ottamaan vieraita lapulle. On syytä muistaa, että vedonlyönnissä pelataan joukkueen sijaan kerrointa. Tasapelikin tarkoittaisi tässä osumaa, kun pelivalintana on +0,5:n tasoitus. Hieman vaikuttaa siltä, että SLB:n heikkoihin tuloksiin on otettu markkinoilla överisti kantaa – kyllä tässä vieraillakin on omat saumansa!


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

Benfica +0,5 @2.16

Huti
Bethard - Lue arvostelu

2.16

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonus Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.14

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

2.11

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

2.09

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

2.05

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo