Liiga: Kärpät - KooKoo

Ke 15.11.2023 | 18:30 | Liiga | KÄRPÄT - KOOKOO

Kohde sulkeutuu: 15.11.2023 18:30Maajoukkuetauolta palaavassa Liigassa kohtaavat Kärpät ja KooKoo toisensa Oulun Energia Areenassa keskiviikkona kello 18:30.

Kärppien voittoputki poikki juuri ennen taukoa


Lauri Marjamäen luotsaama Kärpät on tällä hetkellä Liigassa neljäntenä kerättyään 19 pelistä 34 pistettä maalisuhteella 54-41. Kärpät on voittanut 11 peliä, niistä kymmenen varsinaisella peliajalla. Tappioita on puolestaan kärsitty kahdeksan, niistä kuusi varsinaisella peliajalla.

Oululaisten lähituntumasta löytyy vain yhden pisteen edellä kolmantena oleva HIFK (35). Kärkikaksikko Tappara (44) ja Ilves (41) ovat livahtaneet jo seitsemästä kymmenen pisteen karkumatkalle. Takana vaanivat puolestaan lähimmistä joukkueista JYP (31) ja Lukko (31) kolmen pisteen päässä sijoilla viisi ja kuusi.

Jukurit katkaisi juuri ennen maajoukkuetaukoa oululaisten neljän pelin voitto- sekä viiden pelin pisteputken kaadettuaan Kärpät 2-0 (1-0, 0-0, 1-0) kotonaan Ikioma Areenassa. Näin mikkeliläiset ottivat revanssin Kärpistä, joka kaatoi sen aiemmin kotonaan.
Pekka Jormakka vastasi voittomaaliksi jääneestä isäntien avausosumasta ensimmäisen erän 12.minuutilla Jukurien maalissa torjuneen Rasmus Korhosen mainiosta avaussyötöstä maalintekoon livahdettuaan. Jukurien voiton sinetöi Karjala Cupissa Leijonissa debytoinut ja tuossa turnauksessa Leijonien harvoja valopilkkuja ollut Niko Huuhtanen, joka livautti 2-0 osuman tyhjiin oululaisten hakiessa tasoitusta ilman veskariaan Niklas Kokkoa pelin viimeisellä minuutilla.

Kärpät kohtaa vielä tällä viikolla B2B-vieraspeleissä KalPan Olvi Areenassa perjantaina ja lauantaina.
KooKoolle niukka tappio HIFK:ta vastaan juuri ennen taukoa


Olli Salon luotsaama KooKoo on tällä hetkellä Liigassa kymmenentenä kerättyään 21 pelistä 26 pistettä maalisuhteella 56-66. KooKoo on voittanut yhdeksän peliä, niistä viisi varsinaisella peliajalla. Tappioita on kertynyt puolestaan 12 kappaletta, niistä yhdeksän varsinaisella peliajalla.

Kouvolalaisten lähituntumassa olevista joukkueista yläpuolella kahden ja yhden pisteen päässä ovat kahdeksantena ja yhdeksäntenä porskuttavat Jukurit (28) ja KalPa (27). Alapuolella puolestaan vaanivat liki Sport (25), Pelicans (24) ja TPS (24) yhden ja kahden pisteen takamatkalla.

KooKoo lähti maajoukkuetauolle kaksi peräkkäistä sekä kolme viidestä viime pelistään tappiota niskassaan häviten viimeksi HIFK:lle 0-1 (0-1, 0-0, 0-0) kotiluolassaan Lumon Areenassa kolmen aiemman pelin venyttyä jatkoille.

Kamppailun ainoan osuman ja voittomaalin viimeisteli Leijonissa Karjala Cupissa kolmen muun IFK-pelaajan tapaan pelannut Juha Jääskä, joka yllätti KooKoo-vahdin Oskari Setäsen avauserän 12.minuutilla Jori Lehterän ja Iiro Pakarisen syötöistä. Setänen torjui ottelussa kaikkiaan 24/25 lättyä, kun taas vasta kauden kuudennen pelinsä pelannut Niko Hovinen torjui jo kauden toisen nollapelinsä ja tarvitsi sen saalistamiseksi poimia kiinni ainoastaan yhdeksän lättyä.

KooKoo kohtaa vielä tällä viikolla Pelicansin kotonaan Lumon Areenassa lauantaina.
Maalimäärät jäänevät kohtuullisiksi tauon jälkeen


Tauon jälkeiset ensimmäiset pelit ovat tavalla tai toisella hakemista pelaajien palatessa takaisin tositoimiin. Tällä kaksikolla ei juurikaan maajoukkue-edustukset kuormittaneet joukkueita eli suomeksi sanottuna vaikuttaneet merkittävästi treeneihin, kun Kärpistä vain Ville Koivula pelasi Leijonissa sekä Martin Jandus Tshekin joukkueessa Karjala Cupissa.

Kaksikko ei ole kohdannut toisiaan vielä tällä kaudella. Aiemmista viidestä kohtaamisesta KooKoo on vienyt kaksi viimeisintä peliä, viimeksi selvästi jopa Oulussa sekä lyönyt Kärpät kolmesti viiteen peliin, joista oululaiset ovat ottaneet kaksi voittoa ja vain kerran varsinaisella peliajalla. Maalinteko sujuu toki molemmilta, mutta sujuuko se vielä heti tauon jälkeen on toinen juttu. Vaikka Kärpät mielii palata takaisin voittokantaan ja haaveilee Bounce Backista KooKoon kustannuksella emme tuohon miinaan lähde astumaan!


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään alle 4,5 maalia (60 min) @2.26

Osuma
XLBet - Lue arvostelu

2.26

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.21

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä