Liiga: HPK - Lukko

La 10.02.2024 | 18:00 | Liiga | HPK - LUKKO

Kohde sulkeutuu: 10.02.2024 18:00Liigassa kohtaavat HPK ja Lukko toisensa Pohjantähti Areenassa lauantaina kello 18:00.

Kerholle kymmenes tappio putkeen!


"Maso" Lehtosen luotsaama Kerho on Liigassa tällä hetkellä viimeistä edellisenä kerättyään 48 pelistä 53 pistettä maalisuhteella 96-145.
Eilisessä B2B-pelissään Kerho kärsi jo 10.nnen peräkkäisen tappionsa, kun HIFK kävi ryöstämässä täydet pisteet Pohjantähti Areenasta 5-2 (2-0, 2-2, 1-0) lukemin torstaina.

Stadilaisten sankariksi nousi vieraiden toista kärkiketjua johtanut Iiro Pakarinen, joka viimeisteli hattutempun maalin kussakin erässä iskettyään. Niistä ensimmäinen syntyi ylivoimalla avauserän viimeistä edellisellä minuutilla Eetu Koivistoisen ja Jori Lehterän syötöistä vajaa kolme minuuttia sen jälkeen, kun Miro Väänänen oli rikkonut kuparisen vietyään vieraat 1-0 johtoon Antti Pihlströmin ja Luke Martinin esitöistä. Pihlströmille tehopiste ja maalisyöttö oli toinen kolmannessa pelissä HIFK-nutussa sen jälkeen, kun kaiken kokenut kiekkoveteraani oli pistetty rahoiksi Kerhossa.

Kerho nousi toisen erän ensimmäisellä puoliskolla kahden maalin takaa tasoihin seuran U20-joukkueesta edustukseen nostetun parikymppisen Joni Virolaisen viimeisteltyä avausosumansa heti debyytissään sekä Sami Päivärinnan maalattua Julius Reinin ja Jiri Pärssisen syötöistä vain kolme ja puoli minuuttia myöhemmin. Pakarinen veivasi illan toisen osumansa kaksi minuuttia edellisestä Niko Seppälän ja Johan Motinin syötöistä. Leo Komarov vei vielä stadilaiset kahden maalin johtoon Martinin sekä Tyler Bourquen esitöistä erän jälkimmäisellä puoliskolla. Päätöserässä Pakarinen sinetöi loppulukemat 5-2:een Julius Nättisen ja Pihlströmin syötöistä.

Edellisessä pelissä uransa ensimmäisen liigapelinsä Kerhossa pelannut Kaj Saarinen torjui toisessa pelissään 29/34 kiekkoa. HIFK:n maalissa Niko Hovinen torjui 13/15 lättyä.
Lukko jäi KooKoon jalkoihin kotonaan


Tomi Lämsän luotsaama Lukko on Liigassa tällä hetkellä kahdeksantena kerättyään 47 pelistä 71 pistettä maalisuhteella 117-123. 
Lukko oli edellisen kerran tositoimissa tiistaina, kun se kärsi kahden jatkoilla ja rankkareilla napatun voiton jälkeen ruman kotitappion KooKoolle 1-6 (0-1, 1-1, 0-4) Kivikylän Areenassa.
 
Raumalaiset olivat askissa avainpelaajistaan ilman kärkipakkiaan Tarmo Reunasta sekä avainhyökkääjistään Sebastian Repoa, jotka olivat matkustaneet Leijonien mukana Ruotsiin kauden kolmanteen Euro Hockey Tourin turnaukseen Beijer Hockey Gamesiin.
Kahdessa ensimmäisessä erässä raumalaiset pysyivät vielä hyvin vieraidensa mukana, jotka menivät kuitenkin päätöserässä tylysti menojaan. KooKoon vei ensin 1-0 johtoon Linus Andersson, joka viimeisteli kauden 12.maalillaan Emil Molinin ja Charles-Edouard D’Astousin syötöistä ylivoimaosuman avauserän kahdeksannella minuutilla. Lukko oli juuri onnistunut selvittämään 3vs5-alivoimansa ja Linus Nymanin jäähyn, mutta Harri Kainulaisen jälkimmäisen pikkukakkosen ”tappaminen” oli lopulta liikaa.

Toisen erän kuudennella minuutilla Ben Tardif vei vieraat kahden maalin karkumatkalle Miska Kukkosen ja Arttu Ilomäen esitöistä tasakentin. Lukko kavensi Steven Jandricin kauden kahdeksannella osumalla Ponthus Westerholmin syötöstä joitakin minuutteja myöhemmin.

Päätöserässä KooKoon neljästä osumasta Radek Koblizek maalasi kahdesti sekä Ilomäki ja Kukkonen kertaalleen. Näistä maaleista Koblizekin jälkimmäinen sekä Ilomäen maali syntyivät tyhjään maaliin. Tardif oli syöttäjänä Koblizekin molemmissa osumissa, joista jälkimmäiseen sai myös Ilomäki syöttöpisteen.

Lukon maalissa Christopher Gibsonille kirjattiin 15/19 torjuntaa. KooKoon maalissa Nick Malik torjui 28/29 kiekkoa.
Lukko heittää apinan selästään!


Kerho vei viime kaudella tämän kaksikon kaikki neljä kohtaamista runkosarjassa. Se on kaatanut Lukon molemmissa kohtaamisissa myös tällä kaudella, ensin 2-1 Kivikylän Areenassa syyskuussa sekä sitten 4-3 lukemin Pohjantähti Areenassa marraskuussa. Pelaajapajatsonsa tyhjentänyt Kerho ei voita enää tällä kertaa, vaan Lukko karistaa Kerho-apinansa selästään ja aiheuttaa isännille 11.peräkkäisen tappion ja vieläpä varsinaisella peliajalla sen kustannuksella Bounce Backin ottaen!


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

1x2: Lukko @1.53

Osuma
Comeon! - Lue arvostelu

1.53

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.52

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.5

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Maxxwin - Lue arvostelu

1.5

Maxxwin – Tuore tulokas kattavalla tarjonnalla Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.5

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä