Ligue 1: Reims - PSG

La 11.11.2023 | 18:00 | Ligue 1 | REIMS - PSG

Kohde sulkeutuu: 11.11.2023 18:00


Kummallakin voittoja allaPSG nousee voitolla Ranskan Ligue 1:n kärkeen, mutta vastus on kova. Kotijoukkue Reims on sarjanelonen.
PSG on neljän voiton putkessa ja Reims on kahden voiton putkessa. PSG voitti viimeksi kotonaan Montpellierin 3-0 ja Reims vieraissa Nantesin 1-0.

Understatin xG-laskujen mukaan PSG on Ligue 1:n paras joukkue, mutta ei ollenkaan niin ylivoimaisesti kuin aikaisempina kausina. Vaihto supertähtien joukkueesta nykysysteemiin on edennyt hieman takellellen. Reims on Understatin mukaan aikalailla omalla paikallaan.

Viime kierroksen matseissa PSG oli xG-puolellakin selvästi parempi kuin Montpellier, ja Reims oli niukasti parempi kuin Nantes, eli nämäkin menivät juuri niin kuin piti.

PSG pelasi viikolla Mestarien liigaa, ja hävisi se hävisi AC Milanille vieraissa 1-2.

Reimsin kaksikki Keito Nakamura ja Valentin Atangana ovat sivussa nilkkavammojen vuoksi. Azor Matusiwa sekä Valentin Atangana Edoa ovat sivussa nivusongelmien kanssa.

Kotijoukkueelle tasoitusbetsi


Reims on pitänyt maalin puhtaana kahdessa viime matsissa, joten päävalmentaja Still peluuttanee samaa kolmen pelaajan puolustusta, eli toppareina Agbadou, Okumu sekä Adbelhamid ja laitureina Esbrand sekä Foket.

Reimsin paras maalintekijä on Maltan maajoukkueen Teddy Teuma. Hän on tehnyt neljä kassia ja on varmaan taas avauksessa kymppipaikalla.

PSG:llä sairastuvalla ovat Kimpembe, Rico, Mendes, Pereira, Asensio sekä Navas. Kolo Muani ja Hakimi ovat pelikiellossa. He olivat huudelleet Marseille-matsissa homoseksuaaleja haukkuvia sloganeita, ja siitä heilahti penalttia. Dembele ja Kurzawa olivat mukana, mutta heidän rangaistuksensa oli kevyempi.


PSG:n voittokerroin tähän matsiin on vain noin 1.50, ja se on varmasti liian vähän. Vaikka PSG olisikin Ligue 1:n paras joukkue, niin ei sen ja liiganelosen ero nyt aivan näin paljon ole. Tämä ei ole aivan sama PSG kuin viime kausina, vaikka nyt se voittoputkessa onkin. XG-laskelmat vahvistavat tämän. PSG ei toimi aivan täysillä, alla oleva twiitti vahvistaa tämän. "Mbappe ajaa bussia, Luis Enrigue on vain kyydissä", ja se ei ole hyvä juttu.

UCL-matsi vielä painaa PSG:tä, Reims on keskittynyt juuri tähän matsiin viikon. Laitetaan varovaisella panoksella PSG:tä vastaan. Lapulle Reims +0.5, kerroin on melkein 2.50.


Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto

Pelivalintamme:

Reims +0.5 @2.46

Comeon! - Lue arvostelu

2.46

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

2.4

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.4

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

2.4

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

2.4

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan