La Liga: Alavés - Barcelona

La 3.2. | klo 19:30 | La Liga | ALAVÉS - BARCELONA

Kohde sulkeutuu: 03.02.2024 19:30


Xavin Barcelona vierailee aina vaikeassa Baskimaassa lauantaina!


Tukevasti La Ligan keskikastissa majaileva Deportivo Alavés isännöi lauantaina Estadio Mendizorrozalla Barcelonaa. Alavés on napannut nyt kolme peräkkäistä voittoa liigassa ja meno näyttää ylipäätään vahvalta. Barcelona on sen sijaan valahtanut jo kymmenen pisteen päähän sarjan piikkipaikasta ja nyt alkaa vähitellen kannattajakuntaa pelottaa jo Mestarien liigan paikkojenkin puolesta.Luis Garcían käskyttämä Alavés on ollut tällä kaudella aivan loistava etenkin puolustuspäässä – avoimesta pelistä on sallittu vastustajille kaikista vähän maaliodottamaa. Tämä enteilee hikistä iltaa myös Xavin suojateille lauantaina. Sen lisäksi, että puolustuspää toimii, on Alavés ollut myös koko La Ligan nopeiten hyökkäävä joukkue.

Voi olla, että Alavés pelaa lauantaina viiden pakin linjalla. Andoni Gorosabel on pelikiellossa oikean pakin tontilta eli Álex Sola tulee todennäköisesti avaukseen. Carlos Vicente, Kike García ja Aleksandar Sedlar ovat sairastuvalla. Hyökkäyksessä avaa ainakin järkälemäinen Samu Omorodion, joka aiheutti Barçalle jo kauden ensimmäisessä kohtaamisessa valtavia haasteita.


Barcelona onnistui viikkopelissä maistamaan taas voiton makeaa nektaria, kun Osasuna kaadettiin Barcelonan Olympiastadionilla 1-0. Osasunaa vastaan on maistunut viime aikoina pelata, kun kohtaamisissa ei ole koettu valtavia ongelmia esimerkiksi puolustuspäässä. Laadukkaasti hyökkäävät vihulaiset ovatkin aivan toisenlainen pähkinä purtavaksi. Ennen Osasuna-koitosta Blaugrana päästi kahdessa pelissä yhdeksän osumaa.

Vierasjoukkueella on loukkaantuneiden kirjoissa Marc-André Ter Stegen, Gavi, Marcos Alonso, Raphinha, Ferran Torres, João Félix, Sergi Roberto ja Alejandro Balde. Íñigo Martínez on palannut jälleen kokoonpanoon eli topparin tontille on sentään hieman enemmän vaihtoehtoja. Barcelona-uransa avausmaalin viikolla puskenut Vítor Roque voi olla avauksessa.

Alavés on rautainen kotijoukkue!Xavin ryhmä on yhä sen verran nuhainen pumppu, että näillä kertoimilla otetaan peliä Alavésin pisteille pääsyn puolesta. Viikkopeli oli Barcelonalta ihan hyvää tekemistä, mutta tästä tulee toisaalta myös rasitusta, joka pitää lauantain peliä ajatellen huomioida. Alavés on tiukka paketti, jota ei niin vain kotiviheriöllä päihitetä!


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

Alavés +0,5 @1.9

Huti
Betstro - Lue arvostelu

1.9

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.9

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.89

Mobilebet - Mobiiliveikkaajien suosikki Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.89

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.89

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo