Hiihdon maailmancup, Oberhof: naisten viesti

Hiihdon maailmancup, Oberhof | naisten viesti | 21.1.2024 | 11:50

Kohde sulkeutuu: 21.01.2024 11:50


Hiihdon maailmancup-kiertue jatkuu sunnuntaina naisten viestillä (4x7.5km). Lauantain 20 kilometrin perinteisen yhteislähdössä voiton vei Ruotsin Frida Karlsson. Ruotsalaistähti iski viimeisessä nousussa, eivätkä muut pystyneet enää vastamaan Karlssonin tahtiin. Kisan kakkonen oli Saksan Katharina Hennig. Kolmas oli Suomen Kerttu Niskanen, joka oli osittain topinut mahavaivoistaan ja onnistui taistelemaan itsensä palkintopallille.Rataprofiili


Sunnuntain kisassa kierrätään 2,5 kilometrin latu kolmeen kertaan. Rata kulkee pääasiassa sama latua kuin lauantain kisassa eli kierroksen alkuun hiihdetään ladun tiukin nousu. Ennen stadionia on myös sauma tehdä eroa, kun hiihdetään muutama nousu. Yhdellä kierroksella nousuametrejä kertyy yli 100, joten kolmen kierroksen aikana nousumetrejä kertyy yli 300. Vapaan poikkeavat hieman perinteisen radasta, kun radan keskiosassa tehdään pieni koukero. Naisille nämä ladut ovat raskaat, joten uskon, että naisten kisassa tullaan näkemään isoja eroja jo alkuosuuksilla.

Hiihdon maailmancup, Oberhof: naisten viesti

Ruotsi ylivoimainen ykkössuosikki


Ruotsi laittaa viestiin parhaan nippunsa ja olisikin suuri yllätys, mikäli naapurimaa ei viestiä huomenna voita. Kaiken järjen mukaan Ruotsi on karannut omille teille jo kahden osuuden jälkeen. Kahdesta muusta palkintopallisijasta tullaan käymään tiukka taistelu Norjan, Saksan, Suomen ja Ruotsin kakkosjoukkueen välillä. Omissa papereissani Saksa on kisan kakkossuosikki ja kolmossuosikki on Suomi. Harmi, että Niskasta ei nähdä sunnuntain viestissä, sillä mikäli Kerttu olisi ollut ladulla, niin Suomi olisi ollut vahvimmin kiinni kisan kakkossijasta.

Huippumaiden kokoonpanot viestiin:

- Ruotsi: Svahn, Karlsson, Andersson, Sundling
- Norja 1: Fosnäs, H. Weng, Bergane, T. Weng
- Saksa 1: Sauerbrey, Hennig, Fink, Carl
- Suomi: Matintalo, Kyllönen, Pärmäkoski, Joensuu
- Ruotsi 2: Ribon, Henriksson, Lundgren, Dahlqvist.


Pelisuositus löytyy Italian ja Ranskan välisestä H2H-kohteesta. Italia lähtee viestiin nelikolla: Comarella, Ganz, Franchi ja Di Centa. Ranska puolestaan nelikolla: Ducordeau, Gal, Dolci ja Quintin. Omissa papreissani Italialla on ehkä hieman paremmat perinteisen menijät, mutta uskon, että maat tulevat etenemään kisassa hyvin lähellä toisiaan. Ranskalla on puolestaan paremmat vapaan menijät ja Quintin on hyvä sprintteri, joten vaakakuppi kääntyy lopulta Ranskan eduksi. Ranskan voitolle on tarjolla 1.80:n kerroin.

Peli-idea


30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Italia - Ranska: 2 @1.8

Huti
Bethard - Lue arvostelu

1.8

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonus Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Jykke-setä