Hiihdon maailmancup, Goms: naisten sprintti (v)

Hiihdon maailmancup, Goms| N sprintti (v) | 27.1.2024 | 14:00

Kohde sulkeutuu: 27.01.2024 14:00


Hiihdon maailmancup jatkuu lauantaina vapaan sprinteillä. Kilpailut käydään Sveitsin Gomsissa, joka sijaitsee noin 1300 metrin merenpinnan yläpuolella.

Rataprofiili


Lauantain sprinttiradalla on kaksi erittäin selkeätä nousua. Etenkin ensimmäinen nousu on raskas. Latu on erittäin leveä, joten enemmän normaalimatkalla meritoituneet pystyvät kyllä hakemaan ohituksia nousuosuuksilla. Ensimmäisen nousun jälkeen on hyvin tekninen lasku, jonka jälkeen tulee radan nousu, jossa hyväkuntoisimmat pystyvät vassuttamaan nousun ylös. Maalisuoralle tullaan myös laskuosuuden jälkeen, joten teknisesti taitavat laskijat ovat vahvoilla loppuratkaisuissa.

Hiihdon maailmancup, Goms: naisten sprintti (v)

Svahn ylivoimaisessa kunnossa


Ruotsin Linn Svahn vaikuttaa olevan tällä hetkellä ylivoimaisessa kunnossa, niinkuin perjantain sekaviesti osoitti. Ruotsalainen lähti sekaviestissä päätösosuudelle yhdessä Krista Pärmäkosken kanssa. Eroa kärkikolmikkoon oli tässä vaiheessa 17,2 sekunttia. Svahn antoi hetken Pärmäkosken tehdä töitä ja kuroa umpeen, mutta noin yhden kilometrin jälkeen ruotsalainen ohitti suomalaisen ja otti yksin kärkikolmikon kiinni. Tämän jälkeen Svahn passaili hieman, kunnes radan loppunousussa nainen irtosi kevyesti Maja Dahqlvistista ja Tiril Udnes Wengistä

Svahn on napannut tällä kaudella jo neljä maailmancup-voitoa ja on erittäin lähellä, että lauantaina irtoaa kauden viides voitto. Svahn käy tiukkaa taistelua maailmancupin kokonaiskilpailun voitosta yhdessä Jessie Digginsin kanssa. Tällä hetkellä Digginsillä on 259 pisteen kaula ruotsalaiseen.

Norjan Kristine Stavås Skistad jättää Gomsin kisat väliin ja keskittyy harjoitteluun kotimaisemissa. Muista potentiaalisia ehdokkaita finaaliin ja podium-taisteluun ovat Diggins, Dahlqvist, Jonna Sundling, Emma Ribom, Nadine Fähndrich, Victoria Carl ja Johanna Hagström.


Peli-idea


Pelisuositus kohteeseen on Carlin ja Rosie Brennanin välinen H2H-kohde. Saksalainen oli viime viikonloppuna Oberhofin viestissä kolmannen osuuden selkeästi nopein omalla osuudella, joten nainen vaikuttaa olevan hyvässä kunnossa. Gomsin kova sprinttirata sopii myös erittäin hyvin teknisesti hyvin hiihtävälle saksalaiselle. Brennanin paras kunto vaikuttaa jääneen Tour de Ski'lle ja viime kisoissa jenkin meno on ollut hieman vaisumpaa. Mielestäni Carlin kuuluisi olla tässä parissa 60-prosenttinen suosikki, joten 2.05:n kerroin kelpaa mainiosti peleihin.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

Victoria Carl - Rosie Brennan: 1 @2.05

Huti
Bethard - Lue arvostelu

2.05

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonus Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Jykke-setä