Hiihdon maailmancup, Canmore: miesten sprintti (p)

Hiihdon maailmancup, Canmore| miesten sprintti (p) | 13.2.2024 | 18:00

Kohde sulkeutuu: 13.02.2024 18:00


Hiihdon maailmancup jatkui sunnuntaina perinteisen 20 kilometrin massalähdöllä. Kisassa nähtiin suuri yllätys, kun Pål Golberg onnistui kukistamaan maanmiehensä Johannes Hösflot Kläbon. Golberg lähti laskuun vielä ensimmäisenä, joten oli todella yllättävää, ettei Kläbo onnistunut kisaa viemään. Kisan kolmas oli Mattis Stenshagen, joka kukisti niukasti Harald Östberg Amundsenin.Latuprofiili


Huomisen sprinttirata on täysin sama kun viime perjantain vapaan sprintissä. Radalla nousut tulee heti kierroksen alkuun. Tämän jälkeen lasketellaan vauhdikkaasti kohti maalialuetta. Ennen loppusuoraa on myös tiukka käännös, joka pitää ottaa tarkasti. Maalisuoraa on loivaan ylämäkeen. Rata suosii enemmän vauhdikkaita sprinttereitä, joilla on hyvä maksimaalinen huippunopeus ja vahva tasatyöntö. Niinkuin perjantain sprintti osoitti, että viimeiseen laskuun ei kannata lähteä kärjessä, sillä takana tuleva joukko tulee heittämällä ohi, mikäli ovat kärkihiihtäjän kannoilla. Canmoren rata ei ole paras mahdollinen sprinttiin, sillä viimeinen lasku on sen verran kasaava ja erojen tekeminen nousosuudella on todella vaikeata.

Hiihdon maailmancup, Canmore: miesten sprintti  (p)

Kläbon voitto vaikuttaa todennäköiseltä


Helppo rata ja pitkä maalisuora puoltaa norjalaisen voittoa tulevassa kisassa. Kläbon taktiikkana on varmasti passailla radan alkuosuudella ja iskeä sitten viimeisessä laskussa. Erik Valnes, Richard Jouve, Golberg, Edvin Anger, Jules Chappaz, Ben Ogden ja Even Northug hamuavat myös TOP6-sijoitusta ja palkintopallipaikkaa. Ennakkoon vahvimmat haastajat Kläbolle ovat Valnes, Jouve ja Golberg.


Suomalaisten suhteen odotukset ovat myös korkealla, sillä Lauri Vuorisella, Niilo Moilasella ja Joni Mäellä on kaikilla realistiset mahdollisuudet välieriin.

Peli-idea


Pelisuositus kohteeseen on Angerin ja Moilasen välinen H2H-kohde. Mielestäni kertoimenvälittäjät ovat asettaneet tämän parin yllättävän tasaiseksi. Omissa papereissani 69-prosenttinen suosikki, joten 1.62 on oikein maistuva kerroin. Lähtökohtaisesti Anger taistelee finaalipaikasta, kun Moilasella välieräpaikka olisi hyvä saavutus. Angerille sopii myös Canmoren rata, sillä ruotsalaisella on raamikkaana kaverina todella vahva tasatyöntö, jota tarvitaan loppusuoralla.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

Edvin Anger - Niilo Moilanen: 1 @1.62

Huti
Betstro - Lue arvostelu

1.62

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.62

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.62

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.62

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonus Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.62

Mobilebet - Mobiiliveikkaajien suosikki Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Jykke-setä