Hiihdon maailmancup, Canmore: miesten 20km massalähtö (p)

Hiihdon maailmancup, Canmore| miesten 20km massalähtö (p) | 10.2.2024 | 21:15

Kohde sulkeutuu: 11.02.2024 21:15


Hiihdon maailmancup jatkuu sunnutaina perinteisen 20 kilometrin massalähdöllä. Lauantaina Canmoressa hiihdettiin vapaan sprintti, joka päättyi Norjan Johannes Hösflot Kläbon juhliin. Norjalainen hyötyi siitä, että Kläbon pahin vastustaja Ranskan Lucas Chanvat hylättiin välierän jälkeen, kun mies aiheutti Ruotsin Johan Häggströmin kaatumisen. Finaalissa Kläbo hiihti jälleen kerran fiksusti ja osoitti, että mies pystyy voittamaan usealla eri tavalla. Tällä kertaa Kläbo iski viimeisessä alamäessä, kun muut hieman jarruttelivat. Voitto oli Käbon uran 75:s maailmancupissa. Kisan toinen oli Erik Valnes ja kolmas Edvin Anger.Latuprofiili


Huomisessa kisassa kierrätään 3.3 kilometrin latu kuuteen kertaan. Yhdelle kierrokselle kokonaisnousua kertyy 112 metriä ja kisan aikana 672 metriä. Vaikka nousut eivät ole kovin kulmikkaita, niin korkea ilmanala ja pitkä matka takaavat sen, että huominen kisa tulee olemaan todella raskas.

Hiihdon maailmancup, Canmore: miesten 20km massalähtö (p)

Norjalaisten välinen otatus


Ennakkoon huominen vaikuttaa norjalaisten väliseltä otatukselta. Suosikkiasema tosin riippuu siitä, että minkälainen kisa nähdään. Mikäli kisan aikana ei pidetä kovaa matkavauhtia ja ratkaisut jätetään viimeiselle kierrokselle, niin Kläbo, Pål Golberg, Harald Östberg Amundsen ja Erik Valnes.


Uskon, että normaalimatkojen hiihtäjät pyrkivät pitämään vauhtia nousuosuuksilla ja hyydyttämään kirimiesten voimavaroja. Martin Löwström Nyenget, Mattis Stenshagen ja William Poromaa ovat sellaisia hiihtäjiä, jotka pyrkivät olemaan aktiivisia kärkiporuukassa. Mielenkiintoista nähdä mihin Simen Hegstad Krüger yltää kisassa, sillä perjantain vapaan kisoissa mies oli todella ylivoimainen. Perinteinen on kuitenkin miehen heikompi hiihtotyyli. Perttu Hyvärinen omaa huippuhiihdolla saumat TOP10:n sakkiin.


Peli-idea


Pelisuositus kohteeseen on Federico Pellegrinon ja Calle Halfvarssonin välinen H2H-kohde. Ruotsalainen osoitti hyvää nousukuntoa pienen tauon jälkeen, kun mies sijoittui avauskisassa sijalle 14. Pellegrino oli kyseisessä kisassa 19. Pellegrino on ehdottomasti parempi vapaalla ja nyt kun ladut ovat rankkoja, niin hyvin mahdollista, että sprintterinä paremmin tunnettu italialainen tippuu pääjoukon kelkasta aikaisessa vaiheessa. Mielestäni Halfvarssonin kuuluisi olla tässä parissa 60-prosenttinen suosikki, joten 1.85 on oikein maistuva pelikohde.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

H2H: Federico Pellegrino - Calle Halfvarsson: 2 @1.85

Huti
Bethard - Lue arvostelu

1.85

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonus Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Jykke-setä