Formula 1 Las Vegas GP 19.11.2023

Formula 1 | Las Vegas GP | Su 19.11.2023 | 08:00
Kohde sulkeutuu: 19.11.2023 08:00


Las Vegasin GP viikonloppu


Lähes 40 vuoden jälkeen Formula 1 palaa jälleen Las Vegasiin. Maailman viihdepääkaupunki houstaa tulevana viikonloppuna Formula 1 viikonloppua, josta on povattu yhtä kaikkien aikojen näyttävintä tapahtumaa.

Las Vegasin uusin ja hienoin vetonaula Sphere on myös valjastettu tähän kisaan ja 110 metrin pallura tulee salpaamaan hengitystä 1,2 miljoonan lediscriinin avulla. Samaa voidaan todennäköisesti myös sanoa Max Verstappenista, henkeäsalpaava kisa tullee tässäkin kisassa taistelemaan vain ja ainoastaan voitosta ja suurella todennäköisyydellä sen myös ottaa.

Kisaviikonlopun yllä on kuitenkin mielenkiintoinen säävaraus, radalle kun povataan käsittämättömän viileää keliä, n. +6 celsius astetta. Tämä tuleekin olemaan ratkaisevassa roolissa kun renkaita yritetään lämmittää oikeaan lukemaan ja pitämään niitä lämpötiloja sielä vaaditulla tasolla. Talleilta on kuuleman mukaan jo kyselty vanhoja, korkeampaan lämpötilaan renkaita lämmittäviä lämmittimiä. Pirelli tuo kisaan kolme sen pehmeintä seosta, mutta auttaako sekään?

Kyseessä on nopea rata, jossa on pitkiä suoria ja isoja nopeuksia. Nähdäänkö kaikkien aikojen rengasralli kisassa? Valtterilla on ainakin tässä Brasilian jälkeen ollut leppoisaa, eipä Alfalla taida olla kiire minnekään kisassa.Las Vegasin GP aika-ajot


Jos nyt Brasilian aika-ajoihin peilataan, niin Red Bullit ja Ferrari siellä kärjessä tulee keikkumaan. Tai ainakin toiset näiden tallien autoista. Aston Martin sai autonsa kulkemaan aika-ajoissa ja valloitti sijat 3. ja 4.

Nyt kyseessä kuitenkin katurata ja nopea sellainen, joten moottorilta vaaditaan melkoisesti. Red Bull, Ferrari, Mercedes ja Mclaren tässä tapauksessa hamuamassa top 10 paikkoa, samoin kuin tietenkin Aston Martin. Nähdäänkö kymppi-sakissa yllättäjiä? Haas tallin kaksikko ja tietty Williamsin Albon sekä Alpinen kaksikko lähinnä yllätystä tässä aika-ajossa.

Viaplay ja Vsport tuo Formulat kännykkään ja kotisohville


Viaplay näyttää tuttuun tapaan tämänkin F1-osakilpailun kanavillaan. Poikkeuksellisesti kisa ajetaan Las Vegasissa paikallista aikaa lauantai-iltana, joten Suomessa kisa nähdään varhain sunnuntaiaamuna.

Las Vegasin GP 17.-19.11.2023

Perjantai 17.11.

06:30 Vapaat harjoitukset 1
10:00 Vapaat harjoitukset 2

Lauantai 18.11.

06:30 Vapaat harjoitukset 3
10:00 Aika-ajot

Sunnuntai 19.11.

08:00 Las Vegasin GP

Kauden päättävä osakilpailu viikon päästä: Abu Dhabin GP (24.-26.11.)


Vedonlyöntivihje Las Vegasin GP:n kisaan


No mitä sitten itse kisaan? Lähtökohtahan on tietenkin Verstappenin voitto, joka on tällä kaudella F1-fanin näkökulmasta tapahtunut jo ehkä liian monta kertaa. Max haluaa kuitenkin laittaa ennätyksiä edelleen uuteen uskoon ja jos ei nyt mitään mullistavaa tapahdu, on Red Bull se ykköstalli tähän kisaan. Kukapa ei haluaisi Las Vegasin osakilpailua voittaa?

Keliolosuhteet voi tässä tuoda yllättäviä ongelmia yllättävillle talleille, joten haetaanko sitä yllätystä tähän kisaan? Brasiliassa Charles Leclerc joutui keskeyttämään kisan jo lämmittelykierroksella, olisiko nyt back to normal ja big time?

Lando Norris on tähän viikonloppuun lähdettäessä se kakkoshevonen tähän Maxin jälkeen, joten napataan Norris lapulle. Norris on esiintynyt varsin pätevästi mitä pidemmälle kausi on edennyt. Jos voittajaveto hirvittää, tsekkaa kertoimet top 3 ja top 6 vedoille. Ja kerroin voi olla ihan toinen ennen koko viikonloppua ja aika-ajojen jälkeen.Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto

Pelivalintamme:

Lando Norris nappaa yllätysvoiton! @9.45

Huti
XLBet - Lue arvostelu

9.45

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

9.4

Mobilebet - Mobiiliveikkaajien suosikki Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

9.4

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan