F-Liiga: SPV Seinäjoki - Happee

La 27.1. | klo 16:00 | F-liiga | SPV SEINÄJOKI - HAPPEE

Kohde sulkeutuu: 27.01.2024 16:00


Lauantaina käydään F-liigassa Väli-Suomen vääntö, kun Happee saapuu Jyväskylästä SPV:n vieraaksi, tällä kertaa Kokkolaan. Ottelu alkaa kello 16.00.

SPV Seinäjoki pelannut tiukkoja otteluita


Jopa neljä Peliveljien viimeisistä otteluista ovat olleet tiukkoja maalin pelejä, kun edellisessä derbyssä SPV kaatoi Nurmon Jymyn niukasti maalein 4-3, ja sitä edellisessä ottelussa kampesi voiton EräViikingeistä jatkoajalla maalein 7-6. Jatkoajalle meni myös Suomen Cupin finaaliottelu Nokian KrP:a vastaan muutama viikko sitten, jossa SPV joutui toteamaan nokialaisten paremmuuden.

Peliveljet ovat sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla 6, vain pisteen seitsemäntenä olevaa Happeeta edellä. Keskinäinen ottelu näyttelee siis suurtakin roolia joukkueiden sijoitusten kannalta. Molemmilla on nimittäin vielä teoreettinen mahdollisuus taistella kotiedusta playoffeihin, mutta se vaatisi mielellään varsinaisen peliajan voittoa.


Kaksi tappiota pudottivat Happeen alemmas


Happee on hävinnyt edelliset kaksi otteluansa. Ensimmäinen tappio tuli Oilersia vastaan, ja toinen kotona Indiansia vastaan tiukan ottelun päätteeksi. Indiansia vastaan voitiin puhua kuuden pisteen ottelusta, sillä varsinaisen peliajan voitolla Happee olisi voinut kutistaa Indiansin pistejohdon vain kahden pisteen mittaiseksi, mutta Indiansin voitolla joukkueiden piste-ero venyi jo kahdeksan pisteen mittaiseksi.

Happee haki jo toistamiseen tasoitusratkaisua maalin tappioasemasta hieman erikoisella tavalla. Heillä olisi ollut mahdollisuus pyörittää ylivoimaa kuudella neljää vastaan kun ottelua oli vain kolme minuuttia jäljellä, mutta maalivahti pysyi maalilla. Lopulta yv ei tuottanut tulosta ja tasoitusmaali jäi uupumaan.

Happee on nyt tukevasti seitsemännellä sijalla F-liigassa, sillä kahdeksantena olevalla OLSilla on 12 pistettä vähemmän. Happee on SPV:stä pisteen päässä sekä TPS:sta kolmen pisteen päässä, joten keskinäiset ottelut näyttelevät loppukaudesta suurta roolia.Happee vienyt kauden molemmat kohtaamiset


Happee on ollut joukkueista vahvempi kauden molemmissa keskinäisissä kohtaamisissa - ensin maalein 7-3 ja marraskuun puolivälissä kotonaan maalein 10-5.

Tänään tullaan varmasti näkemään tiukka matsi. Bethardin sivulla pääsemme nauttimaan poikkeuksellisen alhaisesta ainoastaan yli 9,5 maaliin asetetusta totals -rajasta, joten valikoidaan vetokupongille että ottelussa nähdään yli 9,5 maalia.

Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto

Pelivalintamme:

Yli 9,5 maalia @1.67

Huti
Bethard - Lue arvostelu

1.67

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonus Lue arvostelu Siirry pelaamaan