F-Liiga: FBC Turku - Nokian KrP

Pe 26.1. | klo 18:30 | F-liiga | FBC TURKU - NOKIAN KRP

Kohde sulkeutuu: 26.01.2024 18:30


Perjantain F-liigakierroksella väännetään sarjapisteistä Turussa, jossa FBC Turku saa vieraakseen Nokian KrP:n. Välienselvittely alkaa kello 18.30 alkaen.

FBC Turku tappiojunassa - Nokian KrP nuiji EräViikingit


FBC Turku hävisi viikko sitten Classicille maalein 12-2. Tappio oli FBC Turulle jo 13:s perättäinen, joiden aikana Turku on onnistunut koppaamaan vain 3 pistettä kolmesta jatkoaikatappiosta. Inssi Divarin karsinnat odottavat kauden päätteeksi Turkua sekä EräViikinkinkejä, kun jo yli 10 pistettä erottaa kaksi viimeistä joukkuetta karsintarajasta.

FBC Turun suurin ongelma tällä kaudella on ollut maalinteko, kun 24 ottelussa he ovat tehneet ainoastaan 86 maalia. Omiin on mennyt 200. Ainoastaan LASB on tehnyt vähemmän maaleja, mutta myös päästänyt vähemmän.

Isot seurat ovat saattaneet mättää yleensä jopa kaksinumeroiset luvut FBC Turun tulostaululle, joka on siivittänyt Turun maalikeskiarvon tällä kaudella lähes 12 osumaan per ottelu.


FBC Turun tämän päivän vastustaja Nokian KrP oli hurjana edellisessä ottelussa EräViikinkejä vastaan, jossa he mättivät yhteensä 16 maalia voittaen lopulta maalein 16-5. Tehokkaimpina pelaajina ottelussa häärivät nimet neljä maalia mättäneet Joonatan Kovanen sekä Juuso Ahola, 3+1 tehopisteet tehneet Valtteri Viitakoski ja Mikko Laakso sekä Joona Rantala, joka syötti KrP:n osumista neljä.Nokian KrP on loistavassa vireessä sillä joukkue on hävinnyt viimeisestä 20 ottelustaan kolme. Edellinen tappio tuli TPS:aa vastaan joulukuun lopulla maalein 5-2.

Nokian edellisessä kuudessa F-liiga -ottelussa on neljässä nähty vähintään yli 13,5 maalia. Ainoastaan tappiossa TPS:lle sekä voitossa Happeeta vastaan (7-5) jäätiin alle tuon rajan.
Nokian tämän kauden 24 ottelussa on nähty yhteensä 309 maalia, mikä antaa joukkueen ottelukohtaiseksi keskiarvoksi 12,9 maalia per ottelu.

Painetaanko verkot kireälle?


FBC Turku ja Nokian KrP ovat viime vuosien aikana kohdanneet F-liigassa viisi kertaa. Kolmessa ottelussa on nähty vähintään 15 maalia, kun taas kahdessa jäätiin vaatimattomasti kymmenen maalin kieppeille.

Nokian viime vireen ja runsasmaalisien otteluiden vuoksi tähän otteluun on syytä painaa yli 13,5 maalia lapulle.

Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto

Pelivalintamme:

Yli 13,5 maalia @1.8

Osuma
Fezbet - Lue arvostelu

1.8

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Rabona - Lue arvostelu

1.8

Uusi Rabona tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Posido - Lue arvostelu

1.8

Posido – Sukella aarrejahtiin 200%/200€ bonuksella! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.8

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.79

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan