F-Liiga: EräViikingit - Happee

To 8.2. | klo 18:30 | F-liiga | ERÄVIIKINGIT - HAPPEE

Kohde sulkeutuu: 08.02.2024 18:30


EräViikingit saa F-liigassa vieraita Jyväskylästä, kun Happee asettuu vastaan kauden kolmannessa ja viimeisessä kohtaamisessa. Ottelu alkaa kello 18.30.

Happee vahvempi kahdessa edellisessä kohtaamisessa - ottelut vähämaalisia


EräViikingit ja Happee ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti, joista Happee on voittanut molemmat maalein 8-5 ja 8-3. Nyt Happee lähtee hakemaan kolmatta voittoa, sillä joukkueella on vielä mahdollisuus taistella kotiedusta pudotuspeleihin.

Happee ehti välissä hävitä kolme F-liigan ottelua putkeen, ennen kuin voitti OLSin maalein 8-3. Tappiot tulivat vähämaalisissa otteluissa Indiansille, SPV:lle sekä Oilersille. Happeen maalimäärät ovat olleet muutenkin edellisissä otteluissa pieniä, sillä edellisen EräViikingit -kohtaamisen jälkeen Happee on pelannut kahdeksan ottelua joista jokainen on päättynyt alle 11,5 maalin tulokseen. Niin kutsuttua hirvirytkettä on siis kentällä harvemmin nähty.


EräViikingeillä synkkää - karsinnat kutsuu


F-liigan kausi on ollut synkkä, ja joukkuetta odottaa karsinnat kauden päätteeksi. Voittoja ei liiemmin ole tullut, sillä pisteitä on kasassa vain 10 kappaletta 26 ottelusta. Edelliset pisteet ErVi koppasi voitosta FBC Turkua vastaan sekä jatkoaikatappiosta SPV:lle.

Synkkää luettavaa on EräViikinkien maaliero 103-216. Omissa on siis soinut tuplasti enemmän kuin mitä joukkue on saanut maaleja tehtyä. Päästettyjen maalien tili onkin karttunut yleensä isoja seuroja vastaan, jotka ovat mättäneet kaksinumeroisia lukuja taululle. Muun muassa toissa ottelu Nokian KrP:a vastaan päättyi lukemiin 16-5. Happee on kuitenkin tässä ollut poikkeus, sillä joukkue on ErViä vastaan harvemmin yli kahdeksaa maalia tehnyt.

EräViikingit yrittävät varmasti saada pisteitä kauden jokaisesta ottelusta, mutta tällä hetkellä katseet suuntautuvat varmasti kauden kolmeen viimeiseen otteluun LASBia, Nurmon Jymyä sekä FBC Turkua vastaan, joiden aikana mitä todennäköisemmin ratkotaan EräViikinkien lopullinen runkosarjan sijoitus.

Maaliraja hilattu korkealle


Happeen ja EräViikinkien edellinen kohtaaminen päättyi lukemiin 8-5. Tätä voisi pitää hieman poikkeuksellisena, sillä tätä kohtaamista ennen joukkueet pelasivat neljä kertaa peräkkäin alle 11,5 maalin tuloksen.

EräViikingit ovat tehneet tällä kaudella keskimäärin alle 4 maalia per ottelu, eikä myöskään Happeessa ole maaleilla herkuteltu. Totals-raja on torstai-illan alati panoksettoman tuntuiseen otteluun omaan makuun hieman liian korkea, joten otetaan pelivalinnaksi alle 11,5 maalia.

Edellisessä 10:ssä EräViikinkien kotiottelussa Happeeta vastaan yli 11,5 maalia on nähty vain 3 kertaa.

Kalasta uutuussivusto Posidolta iso talletusbonus!


Siirry Posidon laineille! Uutuussivusto tarjoaa isot bonukset, muun muassa ensitalletuksen tuplaus aina 200€ asti!
Posido: Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!

Pelivalintamme:

Alle 11,5 maalia @1.85

Osuma
Bethard - Lue arvostelu

1.85

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonus Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.81

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Sportaza - Lue arvostelu

1.81

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Posido - Lue arvostelu

1.81

Posido – Sukella aarrejahtiin 200%/200€ bonuksella! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.81

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan