Eurooppa-liiga: Young Boys - Sporting

To 15.02.2024 | 19.45 | EUROOPPA-LIIGA | YOUNG BOYS - SPORTING

Kohde sulkeutuu: 15.02.2024 19:45


Isännät altavastaajia!


Sveitsin jalkapallosarjaa ylivoimaiseen tapaan johtava Young Boys tulee Eurooppa-liigan ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle altavastaajana. Vaikka isännät ovatkin laadukas joukkue, on se silti Euroopan mahtimaiden pääsarjajengejä perässä. Eurooppa-liigan pudotuspeleihin joukkue lunasti paikkansa sijoituttuaan Mestarien Liigassa Manchester Cityn ja RB Leipzigin jälkeen alkulohkossa kolmanneksi.

Tähän matsiin joukkue tulee kohtalaisessa vireessä, sillä edellisestä viidestä sarjamatsistaan se on voittanut kolme, pelannut kertaalleen tasan ja maistanut tappion katkeraa kalkkia myös kerran. Edellisellä sarjakierroksella se jäi pistejakoon Luganon vieraana numeroin 3-3, Young Boysin tehomies ottelussa oli norjalainen keskikenttämies Joel Mvuka Mugisha.Kestääkö Sporting ennakkosuosikin paineet?


Se että Sporting on tässä otteluparissa suosikki, ei ole varmasti yhdellekkään jalkapalloa seuraavalle ihmiselle yllätys. Sporting on materiaaliltaan ja perustasoltaan Young Boysia parempi joukkue, mutta suurin kysymys lieneekin se, että onko joukkueesta käsittelemään ennakkosuosikin paineet. Sporting sai paikan Eurooppa-liigan ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta oltuaan omassa Eurooppa-liigan lohkossaan Atalantan jälkeen toinen.

Edellisellä sarjakierroksellaan Sporting murskasi kotikentällään Bragan numeroin 5-0. Tiukasti mestaruudesta taisteleva Sporting ei jättänyt sarjanelosena olevalle Bragalle mitään saumoja pisteisiin, vaan ratkaisi ottelun jo ensimmäisen 20-minuutin aikana iskien pari maalia. Sportingin tehomies ottelussa oli maalin ja maalisyötön merkkauttanut portugalilaislaituri Trincao.
Luotto vierasjoukkueessa.


Sporting on vierasmatsista huolimatta suosikki tässä ottelussa. Melkoinen ihme vaaditaan siihen, että Young Boys menee tästä otteluparista jatkoon, emmekä me usko siihen. Kotikentällään Young Boysin on saatava itselleen suotuisa tulos aikaiseksi, mikäli pienintäkään toivonkipinää haluavat pitää yllä toiseen osaan. Sporting on materiaaliltaan ja vireystilaltaan kotijoukkuetta selvästi paremmassa vireessä ja uskomme joukkueen nappaavan itselleen ottelusta voiton. Sportingin vierasvoitosta tarjoiltava 1.9:n pintaan oleva kerroin kelpaa lapuille hyvin.

Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto

Pelivalintamme:

1X2: Sporting @1.96

Comeon! - Lue arvostelu

1.96

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.96

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.84

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys