EM-karsinnat: Ruotsi - Viro

Su 19.11.2023 | 19:00 | EM-Karsinnat | RUOTSI - VIRO

Kohde sulkeutuu: 19.11.2023 19:00


Päävalmentaja Anderssonin viimeinen matsiHaluaakohan Ruotsi edes pelata tätä viimeistä matsia? Joukkue on jo kauan sitten ollut ulkona ensi kesän EM-kisoista, ja kolmeen otteluun se ei ole voittanut ainuttakaan. Viimeisin Azerbaijanin vieraana oli surkea matsi. Ruotsi hävisi 0-3.
Azerbaijan-tappiossa Ruotsi oli maaleja lukuun ottamatta parempi joukkue. Kun ei vaan pompi, niin sitten kaikki menee pieleen. Tuossa matsissa Ruotsi voitti laukaukset 19-8 ja xG-tilaston 1.75 – 0.93.

Viro on selvästi lohkojumbo ja kai tämä matsi sitten voisi olla Ruotsille jonkinlainen laiha loppunäytös, jolla karsinnat saataisiin maaliin selvällä voitolla. Viron saldo karsinnoissa on 0-1-6 ja maaliero 2-20. Viime kierroksella Ruotsi hävisi kotonaan Itävallalle 0-2. Sekin oli tyystin merkityksetön matsi.

Tämä on Ruotsin päävalmentajan Janne Anderssonin viimeinen matsi. Tuskin siitä mitään erityistä latinkia matsiin tulee, Anderssonin kausi ei ole viime vuosina ollut Ruotsin maajoukkueelle erityisen hyvä. Paras hetki taisi olla Venäjän MM-turnee, jossa Ruotsi oli neljännesfinaaleissa. Viime EM-kisoissa Ruotsi oli 16 parhaan joukossa. Qatarin kisoista ja tulevista EM-kisoista Ruotsi jäi sivuun, eli Anderssonin kausi oli laskusuuntainen viime vuosina. Oli siis aika jo vaihtaa ykkösmiestä.

Isak pysyy varmaan sivussa


Tässä matsissa ei varmastikaan peluuteta ketään, joka on vähänkin kolhuilla. Newcastlen Alexander Isak oli Azerbaijanissa sivussa nivusvamman vuoksi. Viktor Gyokeres ja Dejan Kulusevski pelasivat avauksessa, ja vaikka he jäivät nollille, niin eivätköhän se ole avauksessa Anderssonin 4-2-2- -systeemissä-
Toinen ruotsalainen Newcastlen pelaaja Emil Krafth tuli lokakuussa takaisin maajoukkueeseen vuoden poissaolon jälkeen, ja nyt hän voisi olla vaikka avauksessa. Aston Villan varaveskari Robin Olsen aloittaa varmaan maalilla ja ainakin joukkueen kapteeni, Manchester Unitedin toppari Victor Lindelöf pelannee puolustuksen keskustassa.

Viron pelisysteemi taitaa olla 5-3-2, eli tarkoituksena on turhauttaa vastustaja tukkimalla oman peräpään. Arsenalin varaveskari Karl Hein pelannee maalilla ja hänellä varmasti on hommia. Shamrock Roversin keskikentän Markus Poom pelannee avauksessa. Virolla ei oikein ole laajemmin tunnettuja pelaajia.
Puolustuksen Paskotsi pelaa Grasshoppersissa. Keskikentän Vetkal pelaa AS Romassa, mutta hän saa peliminuutteja lähinnä vain U19-ryhmässä.


Kertoimet matsiin ovat noin 1.15 – 8.00 – 21.00, ja kaipa se noin on. Ruotsin hyökkäyspää on ollut vaatimaton ja nyt se näkyy totals-puolella. Yli 3.5 maalia saa kertoimeksi noin 2.50, ja siihen voisi tuupata varovaisen panoksen. Syyskuussa Virossa Ruotsi laittoi viisi Viron verkkoon, miksipä se ei kotikentällä pystyisi liki samaan. Azerbaijanissa Ruotsi laukoi liki parikymmentä kertaa, mutta sihti oli hukassa. Ehkä sitten kotikentällä?


Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto

Pelivalintamme:

Yli 3.5 maalia @2.51

Comeon! - Lue arvostelu

2.51

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.5

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

2.5

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

2.5

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

2.5

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan