EM-karsinnat: Kosovo - Israel

Su 12.11. | klo 21:45 | EM-karsinnat | KOSOVO - ISRAEL

Kohde sulkeutuu: 12.11.2023 21:45


Kosovo ja Israel kohtaavat EM-karsintojen rästipelissä sunnuntaina!


Sunnuntaina pyöräytetään jo viimeinen EM-karsintaikkuna käyntiin, kun Kosovo isännöi Israelia Pristinassa. Israelin edellisen karsintaikkunan pelit siirrettiin, joten Alon Hazanin suojateilla on ohjelmassa marraskuussa peräti neljä ottelua. Suoraan lopputurnauspaikkaan on vierasjoukkueella vielä realistiset saumat, mutta Kosovo ei enää näissä karsinnoissa oikeasti panoksellisia pelejä pelaa, kun erilaisten laskentamallien mukaan mahdollisuudet kisoihin ovat alle 0,01%.Molemmilla joukkueilla on tänä viikonloppuna mukana joitakin avainpelaajia, kun UEFA määräsi seurajoukkueiden olevan velvollisia päästämään vähintään yhden pelaajan näihin peleihin per seura. Kosovolla on mukana Vedat Muriqi, mutta esimerkiksi Edon Zhegrova ja Amir Rrahmani jäivät pelaamaan seurapelejä.

Kosovon ryhmässä on Muriqin lisäksi sunnuntaina muun muassa Alanyasporia edustavat Florent Hadergjonaj ja Fidan Aliti, Besiktasin Milot Rashica ja Lahdesta kesällä Rizesporin paitaan siirtynyt Altin Zeqiri. Kokonaisuudessaan ryhmä on kyllä auttamattoman ohut ja esimerkiksi vasenta laitapakkia ei ole lainkaan mukana.Israel kohtaa Kosovon jälkeen vielä Sveitsin, Romanian ja Andorran. Hazanin poppoon mahdollisuuksiin vaikuttaa olennaisella tavalla myös Sveitsin ja Romanian välinen keskinäinen, joka on vielä ohjelmassa. Israelilla on alla vasta yksi tappio näissä karsinnoissa, mutta tokihan tämä neljän matsin rupeama kymmeneen päivään on fyysisesti ja takuulla henkisestikin poikkeuksellisen rankka urakka. Jäljellä olevat kaksi kotipeliä pelataan turvallisuussyistä Unkarissa, joten kotietua ei ole oikeastaan muuten kuin nimeksi.

Vierasjoukkueelta Manor Solomon on merkittävin poissaolija, mutta myös esimerkiksi Dolev Haziza sekä Liel Abada ovat tällä kertaa sivussa. Kokoonpano on ylipäätään vahva, sillä esimerkiksi Shon Weissman ja Salzburgin sensaatiomainen Oscar Gloukh ovat muun runkokokoonpanon mukana. Maalissa taitaa avata Daniel Peretz, kun Serbiassa ammatikseen pelaava Omri Glazer olisi takuulla korostetustikin kosovolaisten hampaissa.

Kosovon rosteri ei vakuuta - nappaako Israel pisteet?Otteluun liittyy siis paljon jalkapallon ulkopuolisiakin tekijöitä, mutta sunnuntaina päästään toivon mukaan kuitenkin keskittymään futikseen ja ylimääräistä häiriötä ei jouduta todistamaan. Ottelun voimasuhteissa sekä motivaatiotasoissa Israel on isäntiä edellä, mutta pelituntuma on Israelin liigassa pelaavilla pelureilla hieman hakusessa, kun liiga on ollut tauolla. Yhtä kaikki, vierasjoukkue saa viheriölle tarvittaessa täysin ulkomailla pelaavan koosteen, joten ei tästä kuitenkaan valtavasti viitsitä rokottaa. Napataan Israel +0/tasapeli ei vetoa kupongille.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

Israel +0 @1.83

Huti
Bethard - Lue arvostelu

1.83

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonus Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.82

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.82

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.8

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.8

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo