EM-karsinnat: Israel - Romania

La 18.11. | klo 21:45 | EM-karsinnat | ISRAEL - ROMANIA

Kohde sulkeutuu: 18.11.2023 21:45


Varmistaako Romania kisapaikkansa lauantaina?


Israel ja Romania kohtaavat lauantaina EM-karsintojen I-lohkon toiseksi viimeisen kierroksen ottelussa Pancho Arénalla Unkarissa. Eroa on kaksikon välillä neljä pistettä eli Romania voisi tasapelillä varmistaa kisapaikkansa. Mukana jatkopaikoista taistelemassa on yhä myös Sveitsi, joka kohtaa lauantaina kotona Kosovon.Israelin on siis pakko voittaa kaksi viimeistä otteluaan – muuten matka käy maaliskuun jatkokarsintaan. Alon Hazanin suojatit ovat jo tässä karsintaikkunassa pelanneet kaksi matsia, joista ensimmäinen päättyi tappiollisesti Kosovon vieraana ja keskiviikkona saatiin Sveitsiltä raavittua loppuhetkillä elintärkeä tasatulos. Otteluruuhka on siis kova ja peluutus on ollut kahdessa ensimmäisessä pelissä sen mukaista.

Viimeisellä kierroksella Israelilla on vastassa Andorra, joten oletettavasti kaikki kynnelle kykenevät avauskokoonpanon miehet juoksutetaan Pancho Arénan vihreälle veralle lauantaina. Roy Revivo on lusinut pelikieltonsa, mutta Sagiv Jehezkel jatkanee loukkaantuneiden kirjoissa. Muun muassa Sveitsin verkkoon osuman iskenyt Shon Weissman sekä Salzburgia edustava talentti Oscar Gloukh tulevat luultavasti avaukseen.Romania pääsee siis huomattavasti paremmasta lepotilanteesta tähän otteluun, kun kyseessä on ensimmäinen karsintaottelu marraskuussa Edward Iordanescun ryhmälle. Romanian selkein vahvuus on tuttuun tapaan ollut joukkueen tiivis puolustuspeli, kun omissa on kolissut 0,5 maalin ottelukohtaisella keskiarvolla. Näissä karsinnoissa Romania ei ole vielä hävinnyt kertaakaan, mutta toki nyt on edessä kaksi haastavaa ottelua – Sveitsi kohdataan viimeisellä kierroksella Bukarestissa.

Iordanesculla on käytössään vahva rosteri lauantaina. Huomionarvoiset poisjäännit olivat Dennis Man sekä Deian Sorescu – kaksikko on välillä ollut avauskokoonpanossa, mutta kiistattomista avainpelaajista ei missään nimessä voida puhua. Iordanescu peluuttanee ryhmäänsä taas 4-1-4-1-muodossa, jossa Vladimir Sreciu luutii keskikentän pohjalla kippari Nicolae Stanciun ja Razvan Marinin yläpuolella. Piikkiin tulee joko George Puscas tai Denis Alibec.

Luvassa tunnusteleva alku ottelulle?Tasapeli kelpaa tässä ottelussa siis vain Romanialle, joten Israelin on haettava aktiivisesti voittoa. Aivan all in-taktiikalla ei kotijoukkueeksi merkitty Israel kuitenkaan voi lähteä, sillä Romanialla piisaa kyllä vaarallisia aseita ratkaisupaikkoihin. Romania kykenee puolustamaan tiiviisti ja etenkin 4-1-4-1:llä vierasjoukkueen linjojen välissä on hyvin vähän tilaa. Maaleja tässä kyllä nähdään, mutta odotellaan sen verran tunnustelevaa pelinkuvaa alkuun, että alle 2,5 maalia maistuu lapulle.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

Alle 2,5 maalia @1.75

Huti
Bethard - Lue arvostelu

1.75

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonus Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.73

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.73

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.73

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.72

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo