EM-karsinnat: Armenia - Wales

La 18.11. | klo 16:00 | EM-karsinnat | ARMENIA - WALES

Kohde sulkeutuu: 18.11.2023 16:00


Armenia ja Wales pakkovoiton edessä lauantaina Jerevanissa!


Jännitys tiivistyy EM-karsintojen D-lohkossa, jossa haetaan vielä Turkille kaveria kärkikaksikkoon. Kotijoukkue Armenia on todennäköisesti jäämässä rannalle turnauksesta, kun jatkokarsintoihinkaan ei ole asiaa. Ohut oljenkorsi on kuitenkin vielä olemassa, jos Wales onnistutaan kaatamaan lauantaina Jerevanissa ja Kroatia ensi viikolla vieraskentällä. Todella pienestä todennäköisyydestä siis puhutaan, mutta eipä tämä skenaario sentään täysin teoreettinen ole.Armenian onni on Walesiin vertailtaessa sensaatiomainen vierasvoitto, johon Oleksandr Petrakovin suojatit ylsivät kesäkuussa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos Armenia onnistuu lauantaina täydet pisteet nappaamaan, on Wales lohkossa Armenian perässä. Lokakuun karsintamatsit olivat kuitenkin Armenialle varsin karvasta kalkkia, kun ensin hävittiin Kroatialle kotona ja vielä tämän jälkeen lohkon heikoimmalle joukkueelle Latvialle vieraissa.

Armenialla muutama korkean profiilin poissaolo, kun Norberto Briasco, Tigran Barseghyan ja Sargis Adamyan eivät päässeet mukaan. Kolmikko ei kuitenkaan ole loukkaantuneena eli kyse on enemmän suoritustasosta kuin terveydellisistä seikoista. Suurempia ihmeellisyyksiä ei muuten Petrakovin rosterissa ole.Wales voitti lokakuussa Kroatian kotiyleisönsä edessä ja tämä voitto viimeistään nostatti Rob Pagen suojattien kisahaaveet eloon. Karsinnat olivat ennen tätä sujuneet kovin mollivoittoisissa merkeissä, kun voittoja oli alla ainoastaan Latviasta. Vieläkään Walesin suora kisapaikka ei kuitenkaan vaikuta todennäköiseltä, kun Armenian jälkeen on vielä kohdattava Turkki ja pisteitä on kerättävä Kroatian kanssa vähintään sama lukema, sillä oletuksella ettei Armenia pyyhällä enää kaksikon ohi.

Vierasjoukkueelta on sivussa lauantaina Aaron Ramsey, Dylan Levitt ja Wes Burns. Kokoonpanon pitäisi olla siis niin sanotusti mintissä, kun huomioidaan ettei Ramsey ole muutenkaan pelannut Walesin paidassa syyskuun jälkeen. Hyökkäyskolmikossa nähtäneen Harry Wilson, Kieffer Moore ja Brennan Johnson.

Wales jatkaa suoran kisapaikan tavoittelua myös ensi viikolla!


Ottelun lähtöasetelma on siis pitkälti pakkovoitto molemmille – Armenia on käytännössä ulkona, jos voittoa ei saada napattua. Walesin tilanne ei ole aivan yhtä tulenarka, mutta pistemenetys olisi kuitenkin kova kolaus kisahaaveille. Tästä lähtökohdasta hyvin organisoitu Wales kyennee kyllä operoimaan ja nappaamaan täyden pistepotin. Armenia on selvästi kurittomampi ryhmä ja ratkaisuvoimaa on Walesiin peilattuna huomattavasti vähemmän.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

1X2 Wales @1.95

Huti
Bethard - Lue arvostelu

1.95

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonus Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.92

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.92

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.91

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.89

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo