CHL: Ilves - Pardubice

Ke 15.11.2023 | 18.30 | CHL | ILVES - PARDUBICE

Kohde sulkeutuu: 15.11.2023 18:30


Tasainen ottelupari luvassa?


Ilves ja Pardubice kohtaavat CHL:n pudotuspelien avauskierroksen ensimmäisessä osassa Nokia-areenalla. Ilves lunasti paikkansa pudotuspeleissä voittamalla alkusarjassa kuudesta pelistään neljä ja häviämällä kaksi. Tappiot tulivat kotimatsissa Färjestadille ja panoksettomassa vierasmatsissa Rouenia vastaan. Pardubice sen sijaan hävisi kuudesta alkusarjan ottelustaan kolme ja voitti kolme, tappiot tulivat Ilvestä, Geneve Servetteä ja Belfastia vastaan.

Ilves on otteluparissa suosikki, varsinkin kun se pääsee kotonaan aloittamaan. Ilves tulee matsiin oivassa vireessä, sillä se on voittanut kuudesta edellisestä ottelustaan peräti viisi. Varsinkin puolustuspelaaminen joukkueella on toiminut hyvin, sillä poislukien Kärpät-tappio, on se päästänyt voitoissaan omiinsa viidessä ottelussa vain seitsemän maalia.

Myös vierailijat ovat oivassa vireessä, sillä Pardubicen voittoputki tähän matsiin tultaessa on neljän ottelun mittainen. Myöskään vieraiden puolustuspelaamisessa ei ole moitittavaa, sillä voittoputken aikana neljässä ottelussa omissa on kolissut vain kuusi kertaa. Vahvasta puolustuspelaamisesta osoitteena edellisen kierroksella napattu 0-2 vierasvoitto Vitkovicestä, maalinsuulla seisonut Milan Kloucek merkkautti itselleen nollapelin 27 torjunnalla.
Ilves kotonaan suosikki.


Vaikka avausosassa ei vielä mitään ratkaistakkaan, on Ilveksellä oiva mahdollisuus napata itselleen etu. Ilves on joukkueista materiaaliltaan edellä, eikä joukkueen formissakaan ole moitittavaa. Vaikka vieraatkin ovat huippuvireessä, on Ilves askeleen heitä edellä pelillisesti, emmekä jaksa uskoa sen olevan näkymättä illan ottelussa. Joukkueet ovat myös kertaalleen kohdanneet tällä kaudella jo, jolloin Ilves nappasi vieraskentältä voiton itselleen varsinaisella peliajalla, emmekä näe syytä miksei joukkue onnistuisi sitä myös kotikentällään tekemään. Ilveksen voitosta tarjoiltava päälle kakkosen kerroin maistuu hyvältä.

Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto

Pelivalintamme:

1X2: Ilves @2.23

Comeon! - Lue arvostelu

2.23

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.15

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

2.08

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys