Africa Cup of Nations: Senegal - Norsunluurannikko

Ma 29.1. | klo 22:00 | Africa Cup of Nations | SENEGAL - NORSUNLUURANNIKKO

Kohde sulkeutuu: 29.01.2024 22:00


Porskuttaako Afrikan hallitseva mestari puolivälieriin?


Afrikan mestaruusturnausta isännöivä Norsunluurannikko selviytyi nippa nappa jatkoon lohkokolmosena ja haaste kovenee maanantaina reilusti, kun edelliset kisat Kamerunin maaperällä voittanut Senegal tulee vastaan. Senegalin meriitit ovat sitä luokkaa, että Aliou Cissén suojateista voidaan puhua käsi sydämellä Afrikan parhaana tai vähintään toiseksi parhaana joukkueena ja suosikin viitta on Norsunluurannikon kotiedusta huolimatta Terangan leijonilla.Senegal voitti kaikki kolme lohkovaiheen peliään ja kaikki vieläpä vähintään kahden maalin marginaalilla. Pelillisesti Cissén suojatit olivat myös selkeästi lohkon paras joukkue ja 8-1-maalierostakin voi jo jotain päätellä. Nyt pelit kovenevat, mutta toisaalta Senegalilla on aivan riittämiin kokemusta niistä hetkistä, kun oman tason ylärajoilla täytyy suorittaa.

Guinea-ottelussa loukkaantunut Pape Gueye on Senegalilta epävarma, mutta vielä sunnuntain aikana Marseillen miehen tilanteesta voidaan saada lisätietoja. Moussa Niakhaté on näillä näkymin pelikunnossa, mutta voi olla ettei avaukseen asti kuitenkaan kunto riitä. Abdallah Siman loppukisat on paketissa ja Youssouf Sabalyn kuntokaan ei näytä vielä parhaalta.


Norsunluurannikon tilanne on sen sijaan varsin tyypillinen tälle turnaukselle. Isäntämaalla oli jo toinen jalka laulukuorossa, mutta Ghanan suorittaminen toisessa lohkossa oli niin surkeaa, että Elefantit selvisi jatkoon vielä neljänneksi parhaana lohkokolmosena. Jean-Louis Gassetia jatkopaikka ei sen sijaan enää pelastanut ja vuoden 2006 MM-kisoistakin tutun Emerse Faén alaisuudessa pelataan ainakin nämä karkelot loppuun. Potkut eivät varsinainen yllätys kuitenkaan olleet, kun Päiväntasaajan Guinealta tuli tukkaan peräti 4-0-lukemin.

Kokoonpanotilanne isännillä on hieman paranemaan päin, kun Sébastien Haller on näillä näkymin viimein kokoonpanossa. Simon Adingra oli myös kahdesta ensimmäisestä pelistä sivussa, mutta Brightonin mies sai hieman minuutteja lohkovaiheen päätöspelissä. Serge Aurieria ja Ousmane Diomandéa ei nähty lohkovaiheen viimeisessä pelissä, mutta eiköhän kaksikko palaa avaukseen maanantaina.

Kotiyleisön pauhu ei Senegalia pelota!Senegal vaikuttaa tällä hetkellä vaikealta joukkueelta päihittää ja näillä kertoimilla otetaan ilman muuta myös peliä Cissén ryhmän puolesta. Norsunluurannikko nauttii toki kotietua, mutta hässäkkää piisaa kulisseissa sen verran paljon, että missään nimessä maanantaihin ei voi optimaalisella tasolla valmistautua.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

1X2 Senegal @2.45

Huti
Betstro - Lue arvostelu

2.45

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
BetNFlix - Lue arvostelu

2.45

BetNFlix on väriläiskä täynnä bonuksia! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.4

Mobilebet - Mobiiliveikkaajien suosikki Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.4

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

2.32

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo