Africa Cup of Nations: Sambia - Marokko

Ke 24.1. | klo 22:00 | Africa Cup of Nations | SAMBIA - MAROKKO

Kohde sulkeutuu: 24.01.2024 22:00


Porskuttaako Marokko lohkovoittoon keskiviikkona?


Afrikan mestaruusturnauksen yksi suurimmista voittajasuosikeista eli Marokko kohtaa keskiviikkona San Pédrossa lohkovaiheen päätöspelissä Sambian. Atlaksen Leijonat voitti avauskierroksella Tansanian ja toisella kierroksella pelattiin tasaväkinen peli Kongon demokraattista tasavaltaa vastaan. Sambia on sen sijaan pelannut toistaiseksi kaksi tasuria ja jatkopaikka ei ole vielä kirkossa kuulutettu.Sambialla oli toisella kierroksella ilman muuta pakkovoiton paikka, mutta niin vain Tansania sai tästä pelistä tasurin raavittua. Sambia teki tietenkin vastustajansa urakkaa helpommaksi ensimmäisen puoliajan punakortilla ja itse asiassa suoritus oli tästä eteenpäin ihan kelvollinen, kun miehen alivoimalla päästiin vielä tasoihin. Jos nyt pitäisi veikata, jäisi Sambia ilman muuta rannalle jatkopeleistä, sillä Marokko on kova luu purtavaksi.

Tansania-pelissä punaisen kortin saanut Roderick Kabwe on pelikiellossa. Avram Grantilla pitäisi muuten olla koko rosteri käytettävissä. Lubambo Musonda tulee todennäköisesti molemmat pelit avanneen Kabwen tilalle vasemmaksi laitapakiksi.


Walid Regraguin luotsaamalla Marokolla ei ollut ensimmäisellä kierroksella minkään valtakunnan ongelmia Tansaniaa vastaan, mutta toisella kierroksella DR Kongo osoittautui todella vaikeaksi voitettavaksi. Marokko toki meni johtoon Achraf Hakimin osumalla, mutta vastustaja hätyytteli pitkään Bonon vartioimaa maalia ennen Silasin tasoitusta. Marokon osalta on tietenkin syytä muistaa vielä vuoden 2022 MM-turnaus, jossa joukkue eteni aina välieriin asti, mutta ei Regraguin ryhmä sentään aivan ylikylän poppoolta ole Norsunluurannikolla vaikuttanut.

Marokolta Noussair Mazraoui ei ilmeisesti ole vielä täydessä kunnossa, kun Bayern München-pakkia ei ole vielä näissä karkeloissa riskeerattu – tuskin riskeerataan keskiviikkonakaan. Muutoksia avaukseen ei ole tehty kuin nimeksi, sillä Sofiane Boufal ja Abde Ezzalzouli ovat avanneet matsin mieheen keskikentän vasemmalla laidalla.

Marokon jatkopaikka on varma, mutta taktikointi ei kannata!Taktikointiaspekti kannattaa tässä ottelussa Marokon kohdalla unohtaa, sillä lohkokakkoseksi jäämällä tulisi Egypti vastaan ja kolmanneksi jääminen ei luultavasti ole myöskään hyvä homma. Marokon tulee tämä matsi siis voittaa ja motivaation luulisi siihen myös riittävän – lapulle siis Atlaksen Leijonia 1X2-markkinassa!


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

1X2 Marokko @1.68

Osuma
Bethard - Lue arvostelu

1.68

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonus Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.67

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.66

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.66

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.63

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo