Africa Cup of Nations: Nigeria - Etelä-Afrikka

Ke 7.2. | klo 19:00 | Africa Cup of Nations | NIGERIA - ETELÄ-AFRIKKA

Kohde sulkeutuu: 07.02.2024 19:00


Onko Etelä-Afrikka valmis seuraavaan yllätykseen vai onko Nigeria liian kova luu välierissä?


Nigerian Superkotkat ja Bafana Bafana eli Etelä-Afrikka iskevät yhteen keskiviikkona Stade Municipal de Bouakélla Afrikan mestaruusturnauksen välierässä. Nigerian otteet ovat olleet lupauksia herättäviä ja mestaruuteenkin voi lento riittää. Välierässä José Peseiron suojatit ovat ilman muuta ennakkosuosikkeja, mutta miten helposti Etelä-Afrikan puolustusmuuri murtuu?Myös Peseiron ryhmä on ollut tässä turnauksessa loistava nimenomaan puolustuspäässä, kun vain Päiväntasaajan Guineaa vastaan on päästetty maali. Alkulohkossa Nigeriaa ei juuri toisaalta testattu, kun Norsunluurannikko oli kovasti alavireinen ja Guinea-Bissausta ei juuri vastusta ollut. Puolivälierissä Nigeria päihitti Angolan 1-0 ja tässä pelissä oli kyllä vastustajallakin omat hetkensä rokottaa.

Merkittävin kokoonpanopohdinta tässä ottelussa on Victor Osimhenin pelikunto. Afrikan parhaaksi pelaajaksikin valittu Osimhen ei matkannut Bouakéen muun joukkueen mukana vaan vasta tiistaina, sillä Napoli-tähdellä oli vatsavaivoja. Viimeisimpien tietojen mukaan Osimhen on saatu kuitenkin kuntoon ja keskiviikkona Bafana Bafanan alakerta joutuu painimaan.Hugo Broosin
luotsaama Etelä-Afrikka on ilman muuta tämän turnauksen musta hevonen-kategoriaa. Alkulohkosta Bafana Bafanan piti päästä ennakkokaavailuissa nippa nappa jatkoon, mutta tätä pidemmälle ei välttämättä ajateltu olevan asiaa. Nimilistahan ei nyt varsinaisen vakuuttava ole – Percy Tau pelaa Al Ahlyssa ja lisäksi joukkueessa on muutama Euroopassa leipänsä tienaava pelimies. Etelä-Afrikan vahvuudet ovatkin kollektiivisessa puolustuspelaamisessa eikä niinkään yksilötaidossa.

Etelä-Afrikkakin pääsee Nigerian tavoin vahvalla kokoonpanolla keskiviikon matsiin. Rotaatiomiehen roolissa ollut Thapelo Maseko ei tosin enää kykene pelaamaan tässä turnauksessa. Broosin ryhmä pelasi puolivälierissä 120 minuuttia ja rankkarit päälle, joten rasitustasot ovat vastustajaa korkeammalla.

Ennakkosuosikki pitää pintansa!Välierään maistuu vetoihin Nigerian suora voitto. Super Eaglesin päätöskertoimet Angolaa vastaan olivat noin 1,50-tasolla ja ei Etelä-Afrikka olennaisella tavalla ole Angolaa parempi ryhmä. Oletettavasti Nigeriaa painetaan nytkin ottelupäivänä rahtusen alemmas, olkoonkin että Etelä-Afrikkaa suosittiin myös Kap Verde-peliä ennen markkinoilla. Tasoero tässä ottelussa on huomattava ja Nigerian kuuluu tästä porskuttaa jatkoon.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

1X2 Nigeria @1.62

Huti
Bethard - Lue arvostelu

1.62

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonus Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.62

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.62

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.61

Mobilebet - Mobiiliveikkaajien suosikki Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.61

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo