Africa Cup of Nations: Nigeria - Angola

Pe 2.2. | klo 19:00 | Africa Cup of Nations | NIGERIA - ANGOLA

Kohde sulkeutuu: 02.02.2024 19:00


Kestääkö Nigeria suosikin paineet perjantaina?


Afrikan mestaruusturnauksen voittajasuosikiksi noussut Nigeria kohtaa perjantaina puolivälierässä loistokisat pelanneen Angolan Stade Félix Houphouët-Boignylla Abidjanissa. Nigerian Superkotkien verkko on neljässä pelissä heilunut ainoastaan kertaalleen ja meno on näyttänyt toisessakin päässä kohtalaisen vahvalta. Angolalla onkin todellinen vuori kiivettävänään tässä pelissä.Neljännesvälierissä Nigerian sankariksi nousi Atalantaa edustava Ademola Lookman, joka on muutenkin ollut näissä karkeloissa kelpo formissa. Victor Osimhenin ruuti on ollut märkää, mutta joukkueen ykköspyssy on kuitenkin päässyt hyvin maalipaikoille. Ennakkosuosikin viitta on Nigerian selässä senkin takia, että José Peseiron ryhmä on ollut pelillisestikin varsin dominantti kaikissa peleissään.

Kamerunia vastaan veräjää vartioinut Stanley Nwabali ei välttämättä ole pelikunnossa – tälle saadaan selvyys ilmeisesti vielä ottelupäivän aattona. William Troost-Ekongilla on ollut myös vaivoja ja alkuviikosta mies ei ollut treeneissä. Ilmeisesti kunnon pitäisi kuitenkin riittää helposti kokoonpanoon perjantaiksi.


Angolan Sapeliantiloopit kokivat melkoista kaavio-onnea, kun neljännesvälierässä vastaan asettui sensaatiomaisesti lohkosta jatkoon päässyt Namibia. Ottelun alku ei mennyt kuin Strömsössä angolalaisittain, kun maalia vartioinut Neblú käsipalloili rankkarialueen ulkopuolella sillä seurauksella, että päätuomari komensi veskarin suihkuun. Tästäpä Angola vasta saikin pontta ja lopulta Namibia kellistettiin 3-0-lukemin, olkoonkin että vastustaja katseli myös vielä ensimmäisellä nelivitosella punaista. Lohkovaiheessa Angola keräsi seitsemän pongoa, mikä oli kyllä hieman yläkanttiin peliesityksiin nähden.

Maalissa aloittaa Angolalla todennäköisesti Antonio Dominique. Muutama mies on lähetetty myös jo leirityksestä kotiin, mutta kaikki avainpelaajat ovat näillä näkymin perjantaina käytettävissä ja pelikunnossa – pelikieltoa kärsivää Neblúa lukuun ottamatta tietenkin. Angolan tähti näissä kisoissa on ollut 10-paitaa kantava Gelson Dala, joka osui Namibiaa vastaan kahdesti.

Angolalla nousee tie pystyyn!Nigeria on pelannut mallikkaat kisat tulosten ja myös peliesitysten valossa. Angola on pelannut ennakkoluulottomasti ja tämäkin turnaus poikii uusia tähtiä, mutta nyt on turhan kova haaste vastassa. Nigerian yli 1,70-tasoiset kertoimet ovat arvokkaita ja näihin on mielekästä tarrata.

Pelivalintamme:

1X2 Nigeria @1.72

Osuma
Betstro - Lue arvostelu

1.72

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.72

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.7

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonus Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.67

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.65

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo