Africa Cup of Nations: Marokko - Etelä-Afrikka

Ti 30.1. | klo 22:00 | Africa Cup of Nations | MAROKKO - ETELÄ-AFRIKKA

Kohde sulkeutuu: 30.01.2024 22:00


Bafana Bafanalla vaikea ilta edessä AFCONin voittajasuosikkia vastaan!


Marokko ja Etelä-Afrikka taistelevat tiistaina paikasta kahdeksan parhaan joukossa
Afrikan mestaruusturnauksessa San Pédrossa. Vastaan tämän matsin voittajalle tulee sensaatiomaiset kisat pelannut Kap Verde, joten kiviä on tiellä sille joukkueelle, joka jatkoon tästä porskuttaa. Marokkoa voidaan kuitenkin yhä pitää tämän turnauksen kenties suurimpana voittajasuosikkina, mistä loistavasti sujunut lohkovaihekin on osoituksena.Walid Regraguin suojatit kellistivät lohkovaiheessa Sambian ja Tansanian ilman isompia vaikeuksia, mutta Kongon demokraattisen tasavallan kanssa jouduttiin tyytymään tasapeliin. Puolustuspää on jälleen Regraguin ryhmän iso vahvuus – Sofyan Amrabat häärimässä alakerran edessä oli voittava resepti jo MM-kisoissa. Etelä-Afrikkaa vastaan Marokko joutuu tietysti olemaan aloitteellinen pallon kanssa, mutta tuskin tämä koituu tällä tasoerolla lopulta ongelmaksi.

Noussaïr Mazraoui on viimein Atlaksen Leijonilta pelikunnossa, mutta Hakim Ziyech on harjoitellut muusta ryhmästä erillään ja Sofiane Boufal on loput pelit sivussa. Boufalin korvaa avauksessa Amine Adli tai Abde Ezzalzouli. Youssef En-Nesyri ei pelannut Sambiaa vastaan, mutta Sevilla-kärki palaa nyt tositoimiin.


Bafana Bafanan turnaus lähti käyntiin 2-0-tappiolla Malia vastaan, mutta Tunisiaa ja Namibiaa vastaan ei päästettykään sitten maalin maalia. Lohkon päätöspelissä Tunisiaa vastaan oli vielä valtavat panokset, mutta Hugo Broosin ryhmä kesti lopulta Karthagon Kotkien vyörytykset. Marokko tarjoaa ilman muuta tähän mennessä kovimman haasteen Broosin suojateille ja jatkopaikka edellyttäisi Bafana Bafanalta aivan nappisuoritusta.

Etelä-Afrikalta Khuliso Mudau ja Mothobi Mvala ovat näillä näkymin kokoonpanossa. Kaksikko koki kovia Tunisia-pelissä ja valmennusjohto on toden teolla hikoillut miesten pelikunnon kanssa. Jos Mvala ja Mudau pelaavat, kokoonpanossa ei pitäisikään olla juurikaan muutoksia Tunisia-otteluun nähden.

Marokko on selkeä suosikki poissaoloista huolimatta!Normaalitilanteessa Marokolla ei pitäisi olla vaikeuksia Etelä-Afrikan kaatamisessa, mutta kokoonpanossa on kuitenkin nyt hieman pulmaa. Etenkin Ziyechin tilanne takuulla mietityttää valmennusjohtoa. Yhtä kaikki, Etelä-Afrikan tulee pelata turnauksen paras ottelunsa tiistaina, jos se mielii jatkoon. Otetaan peliä Marokon puolesta -1:n aasialaisella tasoituksella!


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

Marokko -1 @2.1

Huti
Bethard - Lue arvostelu

2.1

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonus Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.08

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.08

Mobilebet - Mobiiliveikkaajien suosikki Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

2.05

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

2.04

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo