Africa Cup of Nations: Egypti - DR Kongo

Su 28.1. | klo 22:00 | Africa Cup of Nations | EGYPTI - DR KONGO

Kohde sulkeutuu: 28.01.2024 22:00


Koituvatko loukkaantumiset Egyptin kohtaloksi AFCONin pudotuspeleissä?


Egypti ja Kongon demokraattinen tasavalta kohtaavat sunnuntaina Afrikan mestaruusturnauksen neljännesvälierässä San Pédrossa. Egypti pelasi lohkovaiheessa kolme 2-2-tasapeliä ja jatkopaikka heltisi lohkokakkosena Kap Verden vanavedessä. Kongo DR pelasi niin ikään kolme tasuria, mutta mahdollisuuksia oli ilman muuta parempaankin. Egypti lähtee sunnuntain matsiin suosikkina, vaikka ykköstähti puuttuu. Katsastetaan, onko tämä perusteltua!Egypti loi oikeastaan jokaisessa lohkopelissään paremmat maalipaikat kuin vastustajansa, joten jos Kongon pelillisiä otteita voi kehua, samaa voi sanoa myös Faaraoista. Päätöskierroksella Egypti pelasi jo lohkovoittonsa varmistanutta Kap Verdeä vastaan ja lopulta tasapeli ei jatkon kannalta jäänyt edes millään tavalla kirvelemään, kun toisaalla pelattiin Rui Vitórian joukkojen kannalta suotuisasti.

Sivussa Egyptiltä on sunnuntaina varmuudella Mohamed Salah eli joukkueen ykkösmies on huilaamassa. Myös joukkueen avauksen veskari Mohamed El Shenawy on sivussa eli Gabaski vetää hanskat käteensä. Omar Marmoush on sen sijaan sairastellut, joten hyökkäyksestä voi Salahin ohella olla muitakin merkittäviä pelureita sivussa. Emam Ashour on luultavasti sivussa aivotärähdyksen takia – keskikenttämies yritti takaperinvolttia harjoituksissa kehnolla menestyksellä.


Sébastien Desabren luotsaama Leopardit oli alkulohkovaiheessa pelillisesti vahva, vaikka palloa saatiin toimitettua vihulaisen nuottaan vain kahteen otteeseen. Maaleja olisi nähdyistä paikoista pitänyt tehdä kieltämättä enemmän ja jokainen matsi oli kiistatta voitettavissa. Tämä lupaileekin ihan hyviä asioita Desabren suojateille pudotuspelivaiheeseen, mutta terävyyttä tosiaan vaaditaan reippaasti viimeistelyyn.

Kongo DR on sunnuntaina jalkeilla vahvalla koosteella. Marokko-pelissä kovia kokenut Henoc Inonga Baka oli penkillä Tansaniaa vastaan eli pelikunnossa pitäisi olla nyt koko rosterin. Mielenkiintoista kyllä, Bragan hyökkäyksessä maaleja tällä sesongilla urakalla takonut Simon Banza on pelannut vasta kahdeksan minuuttia tässä turnauksessa eikä sunnuntainakaan ole avauksen paikkaa näillä näkymin luvassa.

Laulukuoro kutsuu Egyptiä!Egyptin kokoonpanotilanne näyttää siltä, että Faaraoiden menestysmahdollisuuksista sunnuntaina joudutaan rokottamaan kohtalaisen iso siivu – tämä nyt on selvää jo pelkästään Salahin takia. Lapulle kelpaakin vielä näilläkin kertoimilla DR Kongon suora voitto. Leopardit puolustivat lohkovaiheessa loistavasti ja jopa Marokkoa vastaan olisi kenties ansaittu voittaa. Egypti on tietysti kova testi, mutta jos joskus niin nyt on hyvä sauma päästä kurittamaan tätä laadukasta vastustajaa.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

1X2 DR Kongo @3.08

Huti
Fastbet - Lue arvostelu

3.08

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

3.05

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonus Lue arvostelu Siirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

2.95

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

2.9

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

2.9

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo