Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Fury vs Usyk - Raskaan sarjan supermatsi toukokuussa 2024!

Pena
Kirjoittanut:
Pena
Fury vs Usyk - Raskaan sarjan supermatsi toukokuussa 2024!

Onko nyrkkeilun raskaan sarjan kiistaton mestari Tyson Fury vai Oleksandr Usyk? Se selviää 18. toukokuuta Saudi-Arabiassa käytävässä huippuottelussa.

Fury vs Usyk - Ring of Fire Saudi-Arabiassa

Päivitetty 4.2.2024 - Yksi nyrkkeilyn ikuisuuskysymyksiä on aina ollut, kuka on raskaan sarjan kiistaton mestari. Tähän saadaan pitkästä aikaa vastaus toukokuussa 2024, kun WBC-liiton maailmanmestari Tyson Fury kohtaa IBF-, IBO-, WBO- ja WBA-liittojen titteleitä hallussaan pitävän Oleksandr Usykin. Markkinointinimellä Ring of Fire kruunattu superottelu käydään 18. toukokuuta Riyadissa Saudi-Arabiassa.

Britti Furyn ja ukrainalaisen Usykin kohtaamisesta on huhuttu pitkään ja nyt odotus viimein palkitaan. Ottelua on kuitenkin jouduttu siirtämään jo kahdesti. Alunperin kaksikon matsin piti toteutua jo joulukuun lopulla. Furyn leiristä vaadittiin kuitenkin ottelun siirtoa, kun lokakuun matsi UFC-tähti Francis Ngannouta vastaan osoittautui odotettua raskaammaksi. Toinen yritys helmikuussa kariutui Furyn sparrimatsissa saamaan haavaan silmäkulmassa.

Usyk puolestaan oli edellisen kerran tositoimissa elokuussa Daniel Duboisia vastaan. Tuloksena oli jälleen yksi tyrmäysvoitto lisää ukrainalaisen sarakkeeseen. Usyk on voittanut kaikki 21 otteluaan ammattilaisena ja näistä 14 tyrmäyksellä. Furyn ainoa kauneusvirhe muuten puhtaassa 34 ammattilaismatsin listassa on tasuri joulukuussa 2018 Deontay Wilderia vastaan.

Fury vs Usyk - vedonlyönti

Osa vedonlyöntisivustoista on jo avannut Fury vs Usyk kohteen ja nyrkkeilyvedonlyönnissä Fury on etukäteen melko selvä suosikki huippumatsiin. Kohdevalikoima kasvaa tuttuun tapaan ottelun lähestyessä ja tätä matsia kohtaan kiinnostus myös vedonlyöntimielessä tulee taatusti olemaan valtavaa!

Fury vs Usyk ottelukertoimet 18.5.2024
FuryKerroin 1,68
FuryKerroin 1,64
UsykKerroin 2,10
UsykKerroin 2,12

Harvinaista herkkua

Raskaan sarjan kiistattoman mestarin kruunaaminen on nyrkkeilymaailmassa varsin harvinaista herkkua. Edellisen kerran näin tapahtui peräti 24 vuotta sitten, kun Lennox Lewis voitti legendaarisessa uusintamatsissa Evander Holyfieldin pisteillä. Ei siis ihme, että nyrkkeilyfanit ympäri maailman ovat toukokuun illasta tohkeissaan.

Kuten edellä mainituista vedonlyöntikertoimistakin voi päätellä, lähtee Fury superotteluun suosikkina. Edellinen esitys Ngannouta vastaan oli kuitenkin hyvin vaisu, joskin lähtökohdatkin olivat toki täysin erilaiset. Fury on kuitenkin tästä kaksikosta isompi ja ilkeämpi ottelija, jonka puolesta liputtaa etukäteen myös entinen mestari Mike Tyson. Ainoa varma asia kuitenkin on, että toukokuussa on luvassa unohtumaton raskaan sarjan ilta!

Tuoreimmat uutiset

Pena
Kirjoittanut: Pena
Sports Expert
Kaikki palloilu kiinnostaa, mutta vedot lähtee yleensä ison yleisön keskuudessa hieman vähemmän tunnettuihin lajeihin, kuten snookeriin ja golffiin. Myös NFL ja NBA ovat lähellä sydäntä. Näistä löytyykin säännöllisesti mukavia pelikohteita. Vihjaushistoriaa on viitisen vuotta. Housut jalassa ja panostaso kunnossa niin hyvä tulee.