Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Teemu Packalen vs. Mickael Lebout - Uusi suomalainen UFC-häkkiin!

Teemu Packalen vs. Mickael Lebout - Uusi suomalainen UFC-häkkiin

Suomalainen Teemu Packalen kohtaa Mickael Leboutin lauantaina 18.7.2015. Packalen on saanut otteluun pikakomennuksen ja haastaa ranskalaisvastustajan UFC:n kevyen sarjan ottelussa Glasgowssa.

Packalen - Lebout lauantaina 18.7.

Uusi suomalainen saa tulikasteensa ensi viikonloppuna UFC-häkissä. Lauantaina 18.7. käytävässä ottelussa kohtaavat tappioton Teemu Packalen ja Mickael Lebout Ranskasta.

Packalen sai otteluun pikakomennuksen, kun alunperin Leboutin vastustajaksi kaavailtu Australian Jake Matthews joutui peruuttamaan osallistumisensa loukkaantumisen takia.

Teemu Packalen on 28-vuotias ottelija, joka ottelee kevyessä sarjassa ja edustaa Turkulaista FinnFighters' Gymiä. Packalen on otellut tähänastisella MMA-urallaan 7 kertaa ja voittanut otteluistaan kaikki. Tappioton ottelulista käsittää 2 tyrmäys- ja 5 luovutusvoittoa.

Alla kuva Packalenin Instagramista.

Viimeisin voitoista tuli Turun Fight Night Finland -tapahtumassa tämän vuoden huhtikuussa. Ottelu oli ohi puolessa minuutissa, kun Leboutin maanmies Suleiman Bouhata joutui luovuttamaan Packalenin giljotiiniin.

Alta voit katsoa videolta (ottelu alkaa 2.21) kuinka Packalen laittaa Bouhatan hellään syleilyynsä.

Mickael Lebout on 27-vuotias ranskalainen ja hänen MMA-uralleen mahtuu 18 ottelua, joista 13 on päättynyt voittoon, 4 tappioon ja 1 tasan. Lebout on otellut UFC:ssä yhden ottelun 11.4.2015, joka päättyi tappioon Sergio Moraesia vastaan.

Suomalaiset vastustajat eivät ole Mickael Leboutille täysin outoja vastustajia, sillä hän on otellut toukokuussa 2013 Kai Puolakkaa vastaan Vantaan Cage 22 -tapahtumassa ja saman vuoden lokakuussa Johan Vänttistä vastaan. Puolakka oli Leboutia tuomariäänin parempi ja Vänttistä vastaan ottelu päättyi tasan.

Toivotaan, että uuden suomalaisen UFC-tulokkaan tappioton ura saa jatkoa myös Packalen vs. Lebout -ottelussa.

Packalen vs. Lebout

Tuoreimmat uutiset

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert