Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

LaSB:n ja ÅIF:n välisessä puolivälierässä nähtiin käsittämätön oma maali

LaSB:n ja ÅIF:n välisessä puolivälierässä nähtiin käsittämätön oma maali

LaSB onnistui naurattamaan kotiyleisöä todella hauskalla maalilla. Onneksi peli oli tässä kohtaa jo ratkennut lammilaisten eduksi. VIDEO!

LaSB avasi Divarin puolivälierät ÅIF:a vastaan odotetun vakuuttavasti. Se murskasi Lahden Suurhallissa pelatussa ottelussa sipoolaiset, lukemin 14-7. Ottelun ehdoton hahmo oli Heikki Hätönen, joka iski tehot 6+0.

Ottelussa nähtiin useampikin komea maali, mutta myös pari erikoista. Nämä erikoisemmat tapaukset upposivat kotijoukkueen maaliin, pelin ollessa lammilaisten onneksi jo selvä. Ensimmäinen hörppäsy LaSB:n maalivahdin, Kaapo Kettusen toimesta nähtiin videolla ajassa 7:35. Kettunen yritti tilanteessa napata pallon käsiinsä, mutta tökkäsikin sen omasta jalkovälistään maalin eteen, mistä ÅIF:n Markus Mitikka kiitti ja kavensi tilanteeksi 9-4.

Seuraava LaSB:n hölmöily nähtiin videolla ajassa 10:35. Kotijoukkueen syötellessä rauhassa omassa päässä, karkasi LaSB-puolustajan syöttö omaa maalia kohti, eikä maalillaan seissyt Kettunen saanut palloa pysäytettyä, vaan seurauksena ÅIF:n pelin viides maali ja Suurhallin täydeltä naurua.

Ensimmäinen puolivälierä ei ollut maalivahtien. Kettusen haparointien lisäksi ÅIF:n maalilla yrittäneet virkaveljet, Tommi Niemi ja Tuomas Leino, päästivät useammankin maalin helpohkon näköisesti. Torjuntoja sipoolaisten maalivahtikaksikolle kertyi vain 18.

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert