Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Ruotsalaismies voitti samana viikkona kahdesti - lähes 14 000€!

24hbet Voitto

Ruotsalaismies voitti 24hBet vedonlyöntiyhtiön sivuilla viikon aikana kahdesti hurjan summan rahaa. Kahden voiton yhteissummaksi tuli yli 13 000 euroa! Katso kuva voittokupongista!

Viikon aikana 24hBetiltä yli 13 000€!

Alex nimisen ruotsalaismiehen kerrotaan voittaneen 24hBet-vedonlyöntisivustolla viime viikon aikana isosti jopa kahteen otteeseen. Alex oli aikaisemmin viikolla osunut jopa 6-kohteen kupongilla €6,357.59 arvoisen voiton!

Yli kuuden tuhannen euron voitto ei saanut Alexia lopettamaan, päinvastoin. Alex pelasi myöhemmin viikolla jälleen kuusi kohdetta samalle kupongille, kaikki jalkapallo-otteluita. 24hBetin kertoimiksi muodostui lopulta 36,98 ja panokseksi hän asetti reippaasti 200€. Neljä kohdetta kyseisellä kupongilla oli napattu livevetoina ja kaikki kohteet olivat maalimäärien over-vetoja.

Viikon aikana 24hBetiltä yli 13 000€

Viimeinen kohde oli Chilen pääsarjasta ottelu Audax Italiano vs Colo-Colo, joka päättyi lopulta 0-3 ja viimeinenki over-veto osui oikein! Alex nettosi jälleen €7,397.61!. Yhteensä viikon aikana Alex voitti näillä kahdella kupongilla siis hurjat 13 755,2 euroa.

Kokeile pelaamista 24hBetillä

24hBet antaa päivittäin markkinan korkeimpia kertoimia suomalaistan lempilajeihin ja sarjoihin. 24hBetillä on hyvin kohteita Liigasta, KHL:stä ja NHL:stä. Liveveto toimii sivustolla hyvin ja Alex bongasikin juuri livevedosta suurimman osan jättivoiton kohteista.

24hBet antaa kaikille uusille pelaajille 50€ talletusbonuksen yksillä markkinan helpoimmilla kierrätysehdoilla!

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert