Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Robert Helenius on uusi EM-mestari

Robert Helenius on uusi EM-mestari

Robert Helenius vs Franz Rill erä erältä. Uusi EM-mestari on kruunattu!

Robert Helenius lähti Helsingin illan nyrkkeilyotteluun todellisena suosikkina. Ottelun panoksena oli EBU:n, sekä IBF:n EM-titteli. IBF:n titteli vapautui Erkan Teperiltä, joka on Rillin tallikaveri. Franz Rill saapui kehään Eye of the Tigerin tahtiin. Helenius punnittiin noin kolme kiloa raskaampaana kuin Rill. Ilta oli pedattu loistavalle ottelulle jo hyvillä alustavilla otteluilla.

Helenius saapui kehään mustan viitan verhoilemana. Neljä vuotta sitten Helenius kohtasi Chisoran Helsingissä. Sinisissä shortseissa kehään saapunut Helenius räjäytti yleisön. Hartwall Arena oli valmis. Ottelu on suunniteltu 12-eräiseksi.

1. erä

Rill yritti jo erän alussa päästä Heleniuksen suojauksen läpi. Helenius kuitenkin hoiti oma tonttinsa ja piti Rillin kauempana. Erän lopussa Helenius sai muutaman hyvän lyönnin läpi. Helenius voisi käyttää enemmän etukäden lyöntiään. Erän lopussa Helenius vei Rillin kulmaan ja otti selkeän edun.

2. erä

Rill ei pääse alussa ihon alle, mutta 40 sekunnin jälkeen hän löi kovan koukun Heleniuksen leukaperiin. Helenius aloitti erän yllättävän rauhallisesti ja Rill yllätti Heleniuksen. Rill sai muutamat iskut keskivartaloon. Ottelusta näyttää tulevan loistava ottelu. Helenius osui erän loppupuolella kunnolla Rillin keskivartaloon. Rill naureskeli, mutta pureskeli hammastaan.

3. erä

Erä alkaa Rillin idioottimaisella hyökkäyksellä, joka lähes maksaa hänelle ottelun. Helenius saa loistavan iskun vartaloon, mutta vastustaja näyttää juoksevan karkuun. Rill pääsee iholle, mutta lyö sarjan kylkeen sidonnassa. Helenius hallitsee ottelua selkeästi ja Rill näyttää jo alkuvaiheessa voittajalta. Rill lyö joka tapauksessa hyvin, mutta Helenius osuu paremmin. Miehet lyövät erän loppuun hanskoja päälle. Helenius on voittanut tähän asti jokaisen erän pisteissä.

4. erä

Rill näytti jo erän alussa nousevansa otteluun mukaan, mutta Helenius otti vasemmalla kädellään kehän haltuun. Helenius päästi kuitenkin suojaustaan hieman alas ja Rill sai muutaman hyvän osuman keskivaiheessa erää. Helenius sitoi Rilliä turhaan kesken erän ja antoi vastustajalle siimaa. Erän loppu näytti olevan seisoskelua, mutta Helenius sai läpi vasen-oikea-kombon ja tiputti Rillin mattoon. Rill kuitenkin nousi matosta ja ottelu jatkuu viidenteen.

5. erä

Helenius aloitti vartalolyönneillä viidennen erän ja Franz Rill joutui peruuttelemaan. Minuutin jälkeen Rill saa otteen Heleniuksesta, mutta lyö Heleniusta takaraivoon. Tuomari ei mene otteluun väliin, vaan vähentää Rilliltä pisteen. Helenius tarjoaa leukansa Rillille, mutta Rill ei osu täydellisesti perille. Rill saa vielä muutaman hyvän osuman perille, mutta Helenius pitää ottelun ja erän taas kerran hallussaan. 20 sekuntia ennen loppua Heleniuksen koukku osuu perille ja Helenius voittaa erästä pisteet.

6. erä

Helenius käyttää alkuerän pelkkää etukättä ja osuu jokaisella lyönnillä loistavasti. Rill joutuu erän alussa peruuttamaan. Yleisö innostuu ja Rill peruuttaa entistä enemmän köysiin. Helenius on selkeästi virkeämpi puolivälissä ottelua. Vaikka Rill osuu suoraan Heleniusta nenään, porvoolainen ei hetkahda. Helenius päästi vielä kerran Rillin lyömään kahdesti leukaperään, mutta pysyi pystyssä. Helenius näytti erässä jopa ylimieliseltä ja hänellä ei ole enää varaa antaa senttiäkään löysää.

7. erä

Vaikka Helenius aloitti erän loistavasti, hän antoi taas kerran viimeisellä minuutilla Rillille siimaa. Helenius edelleen antaa liikaa tilaa vastustajalle, vaikka Helenius voittaa ottelun. Seuraavassa erässä pitää hyökätä. Ottelu on pisteissä reilusti johdossa, mutta Rillin yksi osuma voi lopettaa ottelun.

8. erä

Ensimmäinen puoli minuuttia menee odottelevissa tunnelmissa, kun Rill peruuttaa. Helenius väistää loistavasti Rillin iskun, mutta ei pääse iskemään vastaan. Rillin etukäden lyönti uppoaa perille, mutta Helenius ei näytä olevansa moksiksaan. Helenius antaa silti kokoajan liikaa tilaa, vaikka hakee välissä ottelun lopettavaa alakoukkua. Helenius tietää johtavansa ottelua, mutta hän ottaa täysin turhaan iskuja vastaan. Rillin oikea käsi on mahdollisesti rikki. Hän näytti kulmaan mennessään oikeaa kättään huoltajalle.

9. erä

Helenius osuu erän alussa kahdesti etukädellä ja yleisö innostuu. Helenius ottaa alkuerästä hyvän tahdin, mutta Rill pääsee iskemään yläkoukulla perille. Helenius kuitenkin kuittaa nopeasti osuman ja Rill näyttää hengästyneeltä. Vaikka Rill lyö lujaa perille asti, Helenius on osoittanut, ettei hänen leukansa helposti särjy. Helenius saa hyviä lyöntejä läpi ja Rill näyttää putoavan. 30 sekuntia jäljellä ja Helenius saa tuplan läpi keskivartalon. Rill yrittää vielä erän lopussa porilaista pubiheijaria, mutta Helenius väistää ja voittaa erän selkeästi.

10. erä

Rill aloittaa erän lentävällä oikealla yläkoukulla joka osuu puolittain. Rill osuu vielä kaksi osumaa ennen kuin tuomari huomaa Rillin hanskan teipin auenneen. Katkon jälkeen Helenius aloittaa kahdella jabilla ja vartalokoukulla ja nousee taas erän johtoon. Rill ei ole luovuttanut ottelua, sillä sidonnan jälkeen Rill lyö kaksi kovaa koukkua ohimon viereen. Helenius ottelee liian pystyssä ja on vaarassa jäädä jyrän alle. Helenius kuitenkin on nopeammassa kunnossa, kuin Franz Rill. Vaikka Rill puuskuttaa, on hän yllättävän hyvässä kunnossa. Daruden Sandstorm soi.

11. erä

Helenius on jo voittanut ottelun, jos häntä ei tyrmätä. Tuomari vie Rillin takaisin kulmaan, koska Rillin parta on liian täynnä vaseliinia. Rill aloitta erän loistavasti. Rill hakee kokoajan takakäden lyöntiä perille ja Helenius puolustaa liikaa. Vasemman käden jab ei toimi ja Rill tekee alotteen kokoajan. Helenius saa kuitenkin vasurin läpi suojauksesta ja erää on 1:15 jäljellä. Helenius saa viimeisen minuutin aikana hyvän alakoukun läpi ja väistää Rillin counterin. Helenius saa vielä erän lopussa yhden täydellisen lyönnin perill ja Helenius voittaa tämänkin erän ja viimeiseen erään jää vain Franz Rillin toivo tyrmäyksestä.

12. erä

Ottelijat lyö viimeiseen erään hanskat yhteen ja aloittavat lyömisen. Helenius peruuttelee suurimman osan erästä, vaikka Rill yrittää lyödä. Helenius näyttää haastavalta, muttei löydä viimeisessä erässä paikkaa lyödä kaveri kanveesiin. Helenius saa vielä vajaa 2 minuuttia ennen loppu pahan osuman, mutta pysyy helposti pystyssä. Ottelua on minuutti jäljellä ja Heleniuksen pitää vain väistellä ottelu loppuun. Franz Rillille on pakko nostaa hattua, sillä hän otteli loistavan ottelun. Vaikka Helenius otteli loistavan ottelun, selkeesti Rill yllätti kovuudellaan.

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert