Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Phill Nevillen poika iski upean maalin, suoraan kulmapotkusta - VIDEO

Phill Nevillen poika iski upean maalin, suoraan kulmapotkusta

Phill Nevillen pojan, Harveyn, potkussa on taikaa. Tuleeko hänestä kenties seuraava Neville, joka edustaa Manchester Unitedia? No sen aika näyttää.

Nevillen veljekset tuntevat koko jalkapalloa seuraava maailma. Phill Neville edusti urallaan (1994-2013) Manchester Unitedia ja Evertonia, kun hänen veljensä, Gary Neville, pelasi koko uransa (1994-2011) ManU:ssa. Geenit on siis suvussa kunnossa ja seuraava Neville onnistuikin jo hätkähdyttämään upealla osumallaan.

Gary ja Phill Neville


Gary ja Phill Neville.

Valencian juniorijoukkueessa pelaava Harvey Neville upotti pallon maaliin, upealla tavalla, suoraan kulmapotkusta. Harvey on vasta 13-vuotias, mutta mikäli hän kykenee antamaan vastaavia näyttöjä myös jatkossa, ei mene kuin muutama vuosi, kun hänet tullaan näkemään Valencian La Liga-miehistön mukana.

Kotivalmennuksesta asia tuskin tulee jäämään kiinni.

Tuoreimmat uutiset

Päivitetty viimeksi: 22. heinäkuuta 2024
Päivitetty viimeksi: 2. heinäkuuta 2024
Päivitetty viimeksi: 23. kesäkuuta 2024
vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert