Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Paljastiko Fifa Ballon d'Or voittajan vahingossa?

Paljastiko Fifa Ballon d'Or voittajan vahingossa?

Fifa julkaisi tänään virallisella nettisivullaa kyseenalaisen listan, missä kerrottiin valmiiksi vuoden 2015 Ballon d'Or äänestyksen voittajat.

Fifa julkaisi keskiviikkona 6.1.2016 virallisella nettisivullaan listan, joka saattoi paljastaa tulevat Ballon d'Or äänestyksen voittajat. Listan mukaan vuoden 2015 voittajia olisivat Lionel Messi sekä naisista Celia Sasic. Miehissä ehdolla maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi on Lionel Messin lisäksi hänen seurakaverinsa Neymar sekä Real Madridin Cristiano Ronaldo.

Lista poistettiin Fifan sivuilta pian sen julkaisun jälkeen. Voiko kyseessä olla lipsahdus? Voittajat eivät olisi suuri yllätys. Lionel Messi olisi täten voittanut palkinnon viisi kertaa. Hän on aikaisemmin voittanut palkinnon vuosina 2009,2010,2011 ja 2012.

Fifa Ballon d'Or

Yllä näkyvä listaus oli Fifan sivuilla. Kuvat ehdokkaista lisätty kuvaan.

Oliko tämä vain moka Fifalta vai onko Lionel Messi Ballon d'Or voittaja? Kommentoi alle!

Tuoreimmat uutiset

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert