Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NHL: Jyrki Jokipakka - Voittomaali ja Juice Leskinen soi

NHL: Jyrki Jokipakka - Voittomaali ja Juice Leskinen soi

Jyrki Jokipakka teki viime yönä Edmontonin verkkoon kaksi maalia, mutta vain jälkimmäinen hyväksyttiin. American Airlines Centerin DJ päätti laittaa hylätyn maalin jälkeen soimaan Juice Leskisen legendaarisen biisi Jyrki Boy.

Dallas otti viime yönä Edmontonista tärkeän 3-2 voiton ja katkaisi samalla neljän ottelun tappioputkensa. Ottelun voittomaali merkattiin Jyrki Jokipakalle, jonka ensimmäinen maali hylättiin haaston jälkeen. Ales Hemsky oli ehtinyt tilanteessa luistella paitsioon ja Jokipakan yläriman kautta mennyttä maalia ei hyväksytty. AAC:n DJ oli kuitenkin huumoripäällä ja päräytti soimaan Juice Leskisen legendaarisen kappaleen Jyrki Boy.

Jokipakka oli kuitenkin päättänyt tehdä kauden toisen maalinsa ja ajassa 37:19 siniviivalta lähetetty kiekko lopulta upposi Edmonton-puolustajan mailasta maaliin. Maali jäi lopulta ottelun voittomaaliksi.

Jyrki Jokipakka istui edellisen ottelun popcorn-osastolla, kun farmista nostettu Esa Lindell otti hänen paikkansa aloittavasta kokoonpanosta. Yhden pelin huili näytti tepsivän ja Jokipakka pelasi loistavan ottelun. Hänet valittiin ottelun kakkostähdeksi.

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert