Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NBA-tähti Anthony Davisille jättisopimus

NBA

Nuori NBA-supertähti Anthony Davis on solminut viiden vuoden jatkosopimuksen New Orleans Pelicansin kanssa.

Anthony Davis on solminut jopa viiden vuoden jatkosopimuksen New Orleans Pelicansin kanssa. Sopimus on arvoltaan huimat 145 miljoonaa dollaria. Sopimus astuu voimaan kauden 2016-2017 alussa. Davisilla on vielä vuosi jäljellä hänen tulokassopimuksestaan, jolla hän tienaa kaudessa 7 miljoonaa dollaria.

Sopimuken astuessa voimaan siitä tulee NBA:n kaikkien aikojen rahakkain sopimus. Los Angeles Lakersin ja Kobe Bryantin 136,4M arvoinen sopimus on tähän mennessä ollut kallein ikinä tehty pelaajasopimus. Bryantin sopimus kattoi 7 kautta.

Anthony Davis on pelannut tähän mennessä vasta kolme kautta NBA:ssa, mutta on jo yksi liigan parhaimmista pelaajista. Davis johdatti New Orleans Pelicansin playoffeihin viime kaudella, mutta joutui taipumaan mestarille Golden State Warriorsille ensimmäisellä kierroksella. Davis teki playoff-sarjassa hurjat tehot 31.5 pistettä, 11 levypalloa ja 3 blokkia peliä kohden.

Tuoreimmat uutiset

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert